The House of Marley, voor jouw verantwoorde lifestyle!


Upcycled, Recyclable & FSC
.

THE HOUSE OF MARLEY brengt haar producten met Bob Marley’s gedachtegoed ”ONE LOVE, ONE WORLD” naar Nederland. De collectie van The House of Marley bestaat uit hoofdtelefoons en audio systemen waarin dit gedachtegoed centraal staat. De vier leidende grondbeginselen om Bob’s idealen door te voeren zijn top kwaliteit, duurzaamheid, doelbewust en milieuvriendelijkheid.

De producten zijn van superieure kwaliteit zowel in geluid als design en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, namelijk uitsluitend gerecyclede of recyclebare materialen en FSC gecertificeerd hout. Bovendien gaat bij iedere verkoop een deel van de opbrengst naar de 1Love organisatie en de Johan Cruyff Foundation.
House of Marley

Lifestyle producten

De producten zijn uiteenlopend. Van isolerende IN EAR oordopjes, tot aan OVER EAR active noise cancelling hoofdtelefoons. Ook zijn er diverse Docking Stations. De geadviseerde retail prijzen variëren van € 24,95 tot aan € 349,- Waardoor er aan zowel de hippe youngsters tot aan muziekliefhebbers en –kenners is gedacht.
The House of Marley is verkrijgbaar bij de beter hifi speciaalzaken, Mediamarkt, Saturn en Wehkamp.nl.

Stir it Uphouse of marley
De Stir it up on-ear hoofdtelefoon onderscheidt zich door zijn unieke design, hoogwaardige duurzaamheid en akoestische precisie die hoge kwaliteit koppelen aan dé ultieme luisterervaring.
De Stir it Up zorgt voor de ultieme comfort tijdens het luisteren van uw muziek door zijn lichtgewicht, gewatteerde hoofdband van natuurlijke canvas en ultra-zachte oorkussens die geluiden van buitenaf isoleren. Je hoort de bas, het drumritme en elke kleurrijke melodie op de manier waarop je ze moet horen.
house of marley
Get Up Stand Up
Deze unieke, superieure iPod dock, zal uw huis een FEEL GOOD gevoel zal geven met zijn sublieme geluidskwaliteit en schitterende look!
Get Up Stand Up maakt gebruik van twee 1 inch (25mm) tweeters, twee 4.5 inch (114mm) high-definition woofers in een gepoorte behuizing, en een krachtige versterker om een verbazingwekkende output met scherpe details en diepe, krachtige bas te leveren.
De Get Up Stand Up is volledig ontworpen en gebouwd van milieuvriendelijke materialen. Het gebruikte hout is FSC-gecertificeerd berkenhout en het plastic is van gerecyclede komaf.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *