Trópicca sandalen van Vega-Life

Het leuke van de zomer is dat je je slippers weer aan kunt en je mooi gelakte teennagels kunt showen. Slippers staan zowel leuk onder een jurkje of rokje maar ook onder een broek. Van teenslippers tot aan een luxer sandaaltje. De Trópicca sandaal van Vega-Life zit daar tussenin. Niet te chique maar je kunt ze gewoon aan naar het strand of ’s avonds mee over de boulevard slenteren.

Tropical

De naam van de sandaal doet vermoeden dat het een sandaal is die van ver komt. En dat klopt ook, want deze sandalen worden geproduceerd in Brazilië. Vega-Life is het eerste bedrijf in Nederland die samenwerkt met dit merk. Het is een duurzaam jong merk dat op een eerlijke manier produceert met zorg voor de natuur, mens en dier. De Trópicca sandalen zijn gemaakt van gerecycled ademend katoen en jut. Door de natuurlijke latex onderkant slijten ze niet snel.

Ik mocht de Trópicca Simple sandaal testen in het zwart. De sandaal is er overigens in twee verschillende kleuren verkrijgbaar en je hebt ze ook nog met een gekruiste band en daar kun je kiezen uit vier kleuren. De slippers moeten nog een beetje uitgelopen worden, want ze zitten bij mij in eerste instantie nog wat strak maar als ik ze een paar keer heb gedragen voelt het al een stuk beter. Door het jute voetbed lopen de slippers lekker en kan ik er heerlijk mee langs het strand slenteren maar ze zijn ook leuk om naar een feestje te dragen.

Persoonlijke boodschap

Wat er zo leuk is aan deze sandalen is dat ze worden verpakt in een kleurrijk stevig zakje en dat er een kaartje bij zit van de maker van de sandalen. De tekst is in het Portugees dus ik moest er even Google translate voor gebruiken. Op het kaartje staat: Dit product heeft een geschiedenis en u maakt er deel van uit. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. Met de hand gemaakt op het weefgetouw door Salomé. En de naam Salomé staat er handgeschreven op. Erg mooi deze persoonlijke boodschap.

Dit leuke merk verkoopt naast slippers ook tasjes. Wil je er ook tropisch bijlopen deze zomer bestel de slippers dan snel op www.vega-life.nl. Voor € 44,90 koop je de slippers met een lieve boodschap van de maker.

Lees ook:

Vegan leather boots van Kindred Spirits

Veganistische voeding is geschikt voor alle leeftijden

Domino’s breidt haar vegan assortiment verder uit

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *