TwoThirds: ecofab fashion

Community of the Likeminded
.

De herfst/wintercollectie van TwoThirds, Community of the Likeminded, is opgedragen aan de ambassadeurs `Sentinels`. "Zij vertellen het verhaal achter het merk TwoThirds, wereldwijd, en deze collectie is een ode aan hen die in hun land opkomen voor de belangen van onze oceanen", zegt oprichter Lutz Schwenke.

Opmerkelijk: deze collectie staat bol van namen van bedreigde zeedieren, juist om nog meer bewustzijn te kweken voor het feit dat het niet goed gaat met onze zeeën en oceanen.
Om hun betrokkenheid nog meer kracht bij te zetten, is TwoThirds onlangs gestapt in een partnership met Mission Blue van Ted Talk winner en National Geographic onderzoeker Dr. Sylvia Earl.

TwoThirds Community of the Likeminded TwoThirds Community of the Likeminded

In deze collectie zien we natuurlijke en frisse kleuren, variërend van het aardse terracotta tot zeegroen. Hoogwaardige natuurlijke stoffen en veel draagcomfort, dat is het handelsmerk van TwoThirds. Voor deze winter is het gelukt om een volledig natuurlijke jas, gemaakt van wol en biologisch katoen, te ontwerpen die middels een laagje van natuurlijke bijenwas de drager beschermt tegen regen!

TwoThirdsTwoThirds

Bekijk deze zeer fraaie fairfashion collectie online: twothirds.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *