Vanessa Paradis gezicht van Conscious collectie H&M


H&M start met het inzamelen van kleding!

Vanessa Paradis is dit voorjaar het gezicht van de Conscious collectie voor H&M, een collectie die niet alleen trendy maar ook duurzamer is. De collectie maakt deel uit van HM’s voortdurende toewijding voor een toekomst met duurzamere mode, en ook hiermee wordt weer aangetoond dat de beste fashion gemaakt kan worden van Conscious materialen.

De actrice en zangeres draagt onder andere een geel jurkje met ruches en een versierd uniformjasje met rits, gecombineerd met een broek met botanische print. De collectie is vrolijk en helemaal passend bij de lente, met romantische stijlen zoals een lange jurk, maar er zijn ook sportieve stukken zoals een jumpsuit en t-shirt jurk met tropische prints. Accessoires maken eveneens deel uit van de collectie, zoals hakken met een enkelbandje. De gehele collectie is gemaakt van duurzame materialen als organisch katoen, gerecycled polyester en tencel.
De Conscious damescollectie is vanaf 19 maart wereldwijd in de winkels en online verkrijgbaar. Naast een volledige vrouwencollectie komt er een Conscious collectie voor heren – met blazers, chino’s, overhemden en shorts- en zijn er vrolijke prints voor kinderen en baby’s.

Conscious H&M

“Ik zet me graag in voor de Conscious collectie van H&M. Ik doe zelf ook mijn best om duurzamer te leven, ik heb bijvoorbeeld veel vintage fashion in mijn garderobe. Ik houd van deze stijl en het is milieuvriendelijk, want je gebruikt en hergebruikt oude kleding. Dat geeft me een goed gevoel”, aldus Vanessa Paradis.

Tegelijkertijd met de lancering van de Conscious collectie start de wereldwijde kledinginzameling in H&M- winkels. Klanten kunnen overal ter wereld oude kleding -ongeacht van welk merk- naar H&M-winkels brengen, met een maximum van twee tassen per klant per dag. In ruil daarvoor ontvangen ze een H&M- kortingsbon. H&M is de eerste winkelketen die het inzamelen van kleding op zo’n grote schaal promoot. Dit om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk kleding op de vuilnishoop belandt.

Meer over Vanessa Paradis, Conscious en H&M: klik hier!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *