Vegan leather boots van Kindred Spirits

Toen ik op de website Kindred Spirits terechtkwam was ik gelijk verliefd op de leuke vegan leather boots met verschillende prints. De laarzen zijn er in drie verschillende prints en drie verschillende modellen dus het was nog moeilijk kiezen. Uiteindelijk is het het hogere model Lee Ann geworden met de print brown Kilim, omdat ik de kleuren goed bij de zomer vind passen maar dat is natuurlijk ieder zijn smaak.

De laarzen zijn gemaakt van PU leer wat PolyUrethaan betekent. De zichtbare laag van PU leer is namelijk een PolyUrethaan folie of coating.PU leer is een soort imitatieleer dat bijna niet van het echte leer te onderscheiden is. Het valt onder de ledersoort splitleer en het ziet er uit als nerfleer. PU leer bestaat ook wel eens uit samengeperste leerresten. Het is een goed alternatief voor echt leer, want is het sterk, bestand tegen krassen en vlekken en makkelijk te reinigen. De schacht van de laars is van katoen en heeft een leuke en opvallende print in natuurlijke kleuren. De laarzen zijn lekker soepel en ze zitten echt heerlijk. Laarzen waar ik de hele dag op kan lopen en ze zijn leuk om aan te doen onder een jurk en rokje maar staan ook stoer onder een spijkerbroek. De ideale laars voor een festival maar ook voor je trip naar Ibiza, want ze passen helemaal in de Ibizastijl. Je kunt ze het hele jaar door dragen dus je hebt er veel plezier van.

Het ontstaan van Kindred Spirits

Kindred Spirits is opgezet door Jovanna en Martijn. Door hun vele reizen over de hele wereld hebben ze ideeën opgedaan en nu verkopen ze kwalitatieve en authentieke producten zoals schoenen, tassen en accessoires maar ook kussens, kleden en spiegels. Maar de ideeën doen ze ook gewoon op in Amsterdam waar de flagship store zit. O.a. muziek, kunst, design en het dagelijks leven inspireren ze. Alle producten zijn handgemaakt wat ze zo bijzonder maakt.

Hippe vegan leather boots winnen

En het leuke is jij kunt een paar laarzen naar keuze winnen. Klik hier om te kijken welke boots er allemaal verkrijgbaar zijn. Vul hieronder je gegevens in, want wie wil er nu niet op deze laarzen rondlopen? Kun je niet wachten bestel ze dan op www.thekindreds.com/footwear/boots/vegan-boot.html of ga naar de winkel in Amsterdam.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *