Winterlook 2012/13 van beMineral: Spicy Winter Minerals

‘Spicy Winter Minerals’

De nieuwe Minerale Make-up Winterlook 2012/13 van beMineral®

De make-up van beMineral® biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van deze nieuwe minerale make-up producten zijn 100% natuurlijk, heel gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en beschermen haar tegen UV-straling dankzij een SPF 15. Met ‘Spicy Winter Minerals’, de Winterlook 2012/13 van beMineral® is één ding zeker: het kan nog zo hard gaan sneeuwen of ijzig vriezen, het wordt qua look hoe dan ook een kleurrijke én warme winter!

Alle poederformules van beMineral® bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten, te weten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit maakt beMineral® tot een 100% pure en volledig natuurlijke make-uplijn, die 100% puur is voor de huid, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes!

De ‘Healthy Glow’ na een wandeling in een zuurstofrijk winterbos!
Een mooie make-upbasis vormt het ‘canvas’ waarop je de rest van de make-up aanbrengt. Het gezicht krijgt een professionele en perfect gave, ‘healthy glow’ basis met één van de tinten beMineral® Foundation. De huid is dankzij deze minerale, losse poederfoundation tevens goed beschermd tegen UV-straling van de winterzon, dankzij een SPF 15. Een vale, pipse teint tijdens de donkere dagen? Het aanbrengen van beMineral® Blush ‘Spice’ in een warme, perzikachtige en licht bronzen nuance, zorgt voor een gezonde look, met het effect dat de appeltjes van de wangen hebben na een wandeling in een zuurstofrijk winterbos!

Een sensuele, omfloerste oogopslag voor een blik waar anderen warm van worden…
De blik krijgt een omfloerste en geraffineerde oogopslag dankzij beMineral® Eyeshadow Glimpse ‘Fury Gray’ (nr. 512) als basisoogschaduw, op het bewegende ooglid en daarboven. Deze tint is grijs als rook, mysterieus en trendy, maar tevens gegarandeerd tijdloos. Met beMineral® Eyeshadow Glimpse ‘Charcoal Lustre’ (nr. 511) creëer je diepte en definieer je de arcadeboogjes. Deze tint is diep donkergrijs voor de perfecte ‘smokey look’ om van te smullen! Eyeshadow Glimpse ‘Ultra Bliss’ (nr. 508) voor in de ooghoeken en als highlighter onder de wenkbrauwen, is een iriserend wit voor dat zorgt voor dé perfecte highlight van ontelbare ogenblikken! De beMineral® Mascara ‘Black’ (nr. 850) zorgt voor ongekende definitie, power en volume van de wimpers vanaf de
aanzet tot en met de puntjes. De formule klontert niet en het borsteltje separeert en bedekt moeiteloos alle wimpers. Een dun lijntje met beMineral® Eyeliner Gel ‘Black’ geeft de oogopslag tot slot een niet te missen, sexy finish!

De kus van sneeuwwitje met een rozenhout finish…

De mond wordt een spraakmakend middelpunt van het gezicht, dankzij beMineral® Lip Gloss ‘Ride Fast’
(nr. 403). Deze ultraglanzende, fluweelzachte en intensief verzorgende lipgloss in de nuance warm rozenhout, zorgt voor lippen die gewoonweg vragen innig gekust te worden! Wil je meer volume en een spraakmakend ‘lip plumping effect’? Dan is deze lipgloss tevens verkrijgbaar als ‘Lip Plumper’ met daarin speciale ingrediënten die zorgen voor een toename van de doorbloeding in je lippen en die daarmee garant staan voor een sensuele mond met mooie, opvallend volle lippen!

Distributie & verkoopprijzen:
De minerale make-up producten van beMineral® wordt in eigen beheer ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein. De producten worden verkocht bij gespecialiseerde beMineral®-salons door geheel Nederland en België. Consumenten kunnen kijken op de website www.bemineral.nl voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Verkoopprijzen:
• beMineral® Foundation € 31,35
• beMineral® Blush ‘Spice’ € 24,85
• beMineral® Eyeshadow Glimpse ‘Fury Gray’ € 15,75
• beMineral® Eyeshadow Glimpse ‘Charcoal Lustre’ € 15,75
• beMineral® Eyeshadow Glimpse ‘Ultra Bliss’ € 15,75
• beMineral® Mascara Black € 25,20
• beMineral® Eyeliner Gel Black € 22,75
• beMineral® Lip Gloss/ Lip Plumper ‘Ride Fast’ € 20,30

bemineral logo minerale make up

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *