Blueprint zonnebril: Chase the sun (Win!)

Onwijs stoere zonnebrillen voor in het zonnetje

Blueprint Eyewear is een jong en hip zonnebrillenmerk, opgericht in hartje Amsterdam. Sinds 2013 zijn zij bezig met veroveren van de zonnebrillen markt. Bij Blueprint kun je naast kiezen uit het brede assortiment ook je eigen zonnebril ontwerpen. Spiegelglazen, felle kleuren of gewoon strak in het zwart.  Een zonnebril helemaal naar jouw smaak en waarvan je zeker weet dat je hem niet snel ergens anders zal zien. Dat maakt Blueprint uniek.

De brillen zijn gemaakt van het uiterst duurzame en flexibele thermal-injected polycarbonaat. Hierdoor zijn ze licht, maar wel sterk. Ze gaan lang mee en ze zijn comfortabel genoeg om de hele dag in te shinen.

Blueprint Eyewear

Al onze glazen zijn gepolariseerd en beschikken over een speciale coating voor water -en vuilafstoting. Als extraatje hebben wij daar ook nog een anti-kras coating aan toegevoegd en UV400 Categorie 3.

Time to shine dus met deze kekke zonnebrillen!

Blueprint Eyewear

blueprint eyewear

Oja en bijna helemaal vergeten, we mogen ook 1 bril de Elba (damesmodel) in het zwart weggeven. Nice! Dus vul dat veld hieronder in om kans te maken:)

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Kijk voor alle modellen op www.blueprinteyewear.com

Lees ook
>Kuyichi komt met 100% biologisch katoenen t-shirts
>H&M Conscious jurk van gerecyclede materialen op rode loper Oscars

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *