DinoPark in DierenPark Amersfoort: je weet nooit wat er gebeurt…

Dinopark-Amersfoort

Niet voor de bangerikken!

Alleen deze herfstvakantie is DierenPark Amersfoort twee weken lang het decor van DinoAdventure. Vrij door het DinoPark dwalen en de vele dinosoorten rustig bekijken zit er tijdens deze weken niet in, veel te gevaarlijk!

Begeleid door een Dinoranger kun je mee op DinoAdventure. Dit programma is niet geschikt voor bangeriken. Als je wel lef hebt stap je in de legertruck en gaat de expeditie beginnen. Er schijnt iets aan de hand te zijn in het DinoPark en iedereen staat op scherp. De Dinorangers kunnen alle hulp gebruiken. Het wordt een race tegen de klok met klimmen, tijgeren, crossen, griezelen en vliegen.
De minder stoere en sportieve bezoeker kan zich prima vermaken op het Dinoplein met bijvoorbeeld een bezoekje aan de Dinoshop waar de meest bijzondere dino artikelen kunnen worden aangeschaft. Ook kan er gegraven worden naar fosielen, zijn er klimdino’s en kun je een dinoselfie maken. Uiteraard zijn er naast de dino’s nog ruim 150 diersoorten te bewonderen in DierenPark Amersfoort.

Meer informatie: www.dinoparkamersfoort.nl

Mail & Win
De Betere Wereld mag 15 entreekaarten verloten, dus mail je gegevens hieronder en maak kans op een gratis bezoek bij DinoPark Amersfoort!

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *