Recept: Truffels à la Monique

Truffels

Wat heb je nodig?Vivani

• 75 g zachte boter
• 75 g poedersuiker
• 100 g VIVANI Milk Chocolate Coating
• 100 g VIVANI Dark Chocolate Coating
• 1 theelepel bourbon vanille suiker
• 50 g fijngemalen hazelnoten of amandelen
• 50 g kaneel suiker of bourbon vanille suiker

* Uiteraard zijn alle ingrediënten biologisch!

Hoe maak je het klaar?

1. Gebruik een garde en klop de boter met de poedersuiker tot een crème.

2. Smelt de chocolade coating au bain-marie. Voeg de gesmolten chocolade, de vanille suiker en noten toe aan de crème en meng goed.

3. Laat voor ongeveer een half uur afkoelen.

4. Rol het mengsel met je handen tot kleine balletjes en dompel ze in de suiker. De truffels kunnen in de koelkast tot wel drie weken bewaard worden.

Meer chocolade recepten vind je op de site van Vivani chocolate (in het Engels).

Vivani

 

 

 

 

Meer (biologische) recepten?
>
Kokosbonbons met SteviJa Kristal (recept én win)
> Heerlijke avocado’s! Nieuw recept van AnneTravelFoodie
> In De Groene Stoel: biologische chocolade makers Vivani

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.