MissDetox: Spicy Plum sapje

Wil je iets anders proberen dan een groen sapje? Probeer dan deze Spicy plum sapje. Boordevol met ‘spicy’ ingrediënten die je dag weer een kick-start geven! Voor dit sapje heb je wel een sapcentrifuge of een slowjuicer nodig.

Ingrediënten:

3 pruimen zonder pit
2 bietjes
Duimpje verse gember
1 stengel citroengras
1/4 rode peper

Je kan eventueel nog wat ijsblokjes in je sapje doen. En voor de garnering een stengel citroengras in je glas doen. En klaar is je cocktail!

Meer lekkers van Miss Detox:
>  Beauty detox smoothie
>  2 keer recept voor een power smoothie
>  supersnelle pompoentomatensoep

misdetoxOver mij, Miss Detox 
Klein beetje persoonlijker: ik run mijn eigen praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde. In mijn praktijk begeleid ik particulieren, groepen en geef ik regelmatig lezingen en workshops.
Miss Detox, mijn alterego staat voor schoon leven op een niet al te ingewikkelde manier. Hoe dan? Sap, smoothie, soep, sport (yoga), slapen, smeren (deo, créme). Het draait bij Miss Detox voornamelijk om toevoegen van lekkere en gezonde dingen. Mijn streven is zo energiek (fit) mogelijk door het leven gaan. Dat lukt niet altijd maar ik kom aardig in de buurt, ik ben er bijna. Deze manier van leven wil ik graag met jou delen. Ik geloof niet in diëten maar wel in anders eten. En dat betekent zeker niet dat je nooit meer een dikke pizza kan eten met een lekker glas wijn erbij. Je moet je immuunsysteem natuurlijk wel een beetje blijven prikkelen!

www.missdetox.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *