8 redenen waarom Yves Rocher uw cosmeticamerk is

Al meer dan 30 miljoen vrouwen vertrouwen op het merk.

54 jaar geleden startte een jongen uit Frankrijk zijn cosmeticabedrijf voor 100% plantaardige en duurzame cosmetica. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 30 miljoen vrouwen op Yves Rocher voor hun natuurlijke verzorging.

Hier zijn 8 redenen waarom ook u op Yves Rocher kan vertrouwen:

1. Yves Rocher is 100% plantaardig
Alle bestanddelen in de producten van Yves Rocher komen van planten. Voor ieder product kiezen de laboranten de beste concentratie en samenstelling uit meer dan 1100 plantaardige bestanddelen.

natuurlijke verzorgingbio cosmetica

2. Yves Rocher teelt bestanddelen biologisch
Sinds 1997 mogen de teeltgronden in La Gacilly, de thuisplaats van Yves Rocher, het keurmerk ‘biologische landbouw’ voeren. Op deze 55 hectare land worden onder andere Arnica, Calendula, Oost-Indische kers, korenbloem en honderden andere plantensoorten geteeld en geoogst.

3. Yves Rocher gebruikt recyclebare verpakkingen
In de producten van Yves Rocher vindt u géén PVC en geen lood. Bovendien zijn alle verpakkingen recyclebaar. En al in 1993 introduceerde Yves Rocher de navulverpakking, waarmee bijna 80% minder plastic wordt gebruikt.

4. Yves Rocher stoot sinds 2006 meer dan 10% minder CO2 uitbio cosmetica natuurlijke verzorging
In 2006 stelde Yves Rocher zich tot doel om 10% minder CO2 uit te stoten, vóór 2013. Daarvoor zijn forse investeringen gedaan. Zo wordt een productielocatie nu verwarmd door middel van een houtverwarmingsketel. Mede daardoor is het doel behaald. En daar is Yves Rocher trots op.

5. Yves Rocher heeft de eerste volledig biologische cosmeticalijn

Culture Bio is een volledig biologische, ecologisch ontworpen en klimaatneutrale verzorgingslijn. Een hele mond vol, maar het resultaat mag er zijn. Deze lijn voedt en verzorgt uw huid optimaal, zonder dat u de aarde daar mee belast.

6. Yves Rocher plant een boom voor elk verkocht product
Elke keer als u een product uit de productlijn Culture Bio, een glansshampoo Ecolabel, de herstellende dag- en nachtcrème Pure Calendula of een navulverpakking van Inositol Végétal aanschaft, plant Yves Rocher een boom voor u.

natuurlijke verzorging

7. Yves Rocher verzendt vanaf de webshop in gerecycled karton
Al sinds 1993 gebruikt Yves Rocher alleen nog gerecycled karton voor de pakketverzendingen. Dus als u iets koopt in de webshop, levert dat ook zo min mogelijk belasting voor de aarde op.

8. Yves Rocher geeft u 5 euro korting in de webshop
Om Yves Rocher te leren kennen krijgt u 5 euro korting bij een besteding vanaf 20 euro.

Geïnteresseerd?
Vraag hier uw kortingscode aan…

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *