Aangenaam Belgie


Het heerlijke met het aangename combineren, ons bezoek aan Boda
.

Dag 1: We, mijn man, ik en onze zoon van 7 maanden, gaan naar vakantieverblijf Boda dat op slechts drie uur rijden ligt vanaf Amsterdam. Boda ligt in Heyd (België).

De bij Durbuy gelegen accommodaties liggen in een prachtige omgeving, op een berg tegen de rand van een bos en met weids uitzicht over de omgeving. Een gevoel van even helemaal weg te zijn uit Nederland door de Franse sfeer bekruipt ons.

We worden warm onthaald door Gerard, die trots zijn zelf verbouwde verblijf aan ons laat zien.
Je kunt er verblijven in een vrijstaand chalet, een ecologisch huisje, een tipi tent of in de voor 13 personen tellende hoeve. Ze maken gebruik van een eigen waterbron, hebben zonnepanelen op de daken en verbouwen zoveel mogelijk hun eigen biologische groenten.

Na onze spullen te hebben neergezet in ons verblijf gaan we naar het dichtbij gelegen Barvaux.
Barvaux is een klein plaatsje met verschillende winkels, restaurants en terrasjes. Ook voor boodschappen kun je terecht bij de bakker, slager of supermarkt.
We strijken neer op een terras en doen daarna wat boodschappen voor het avondeten.

Terug bij de hoeve maken we ons eten klaar en als het wat frisser wordt steken we de openhaard aan. We gaan lekker voor de openhaard liggen en bekijken in de aanwezige map met tips wat we morgen kunnen doen.

www.boda-ardennen.be

Lees volgende week dag 2.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *