BN’ers trekken schoenen uit voor OneDayWithoutShoes

Ook BN’ers gaan massaal op blote voeten voor het goede doel op 16 april.

Barry Atsma, Daniël Boissevain, Sjaak Hullekes, Terence Schreurs, Lauren Verster, Charlie & Mingus Dagelet, Abbey Hoes, Paul Turner en nog veel meer bekende Nederlanders trekken dit jaar massaal hun schoenen uit ter gelegenheid van TOMS’ wereldwijde event One Day Without Shoes. Bekijk hier de video:

Op dinsdag 16 april is het One Day Without Shoes. Op die dag vraagt TOMS de hele wereld om een dag zonder schoenen te lopen om besef te kweken hoe groot de impact van een paar schoenen kan zijn op het leven van een kind. In de afgelopen jaren gaven beroemdheden als Demi Moore, Charlize Theron, Lenny Kravitz & Donna Karan al het goede voorbeeld door een dag op blote voeten te gaan.

Wil je dit initiatief ook steunen?
Ga dan naar www.onedaywithoutshoes.com voor inspiratie, om alle laatste updates te krijgen, je aan te sluiten bij events in de buurt, of om zelf een event aan te melden. Op deze website kan je ook een handige toolkit downloaden om je eigen posters, spandoeken en stickers uit te printen. Dus roep je vrienden, familie of collega’s op en loop een dag op blote voeten!

www.toms.com

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *