De Betere Wereld test aromatherapie

Blogger Nikki den Ouden over Tisserand Aromatherapy:

De producten Hand & Nail cream, Body massage oil en Luxury Bath oil van Tisserand zijn dierproefvrije producten. En samen met de woorden ‘natuurlijke ingrediënten’ klinkt dat mij als muziek in de oren.

Tekst: Nikki den Ouden

We weten allemaal dat veel producten worden gemaakt door middel van kinderarbeid, getest worden in de oogjes van zielige hondjes en vele schadelijke chemische toevoegingen bevatten. Ik zeg daar NEE tegen en gelukkig ontwikkelt deze trend zich steeds verder door, wat zich uit in nieuwe productlijnen.
Tisserand Aromatherapy is een aromatische productenlijn volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De producten zijn niet getest op dieren, bevatten geen schadelijke chemische toevoegingen (zoals parabenen) en er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische geur- en kleurstoffen. Kortom 100% puur.

Tisserand

Hand & Nail Cream
De handcrème van Tisserand is een voedende moisturizer en werkt verjongend door de biologische lavendelolie. Het is een zeer voedende en vitaminerijke crème door de biologische jojobaolie en de door in het wild gewonnen kukui-olie. Wanneer je deze crème gebruikt, waan je je in een lavendelveld. De geur is intens. De Hand & Nail Cream smeert goed uit en trekt snel in.

Detox Luxury Bath Oil
Een bad nemen is natuurlijk altijd al een feestje, maar met Detox Luxury Bath oil heb je niet alleen het gevoel dat je weer fris en fruitig bent, maar ook dat je al je afvalstoffen kwijt bent! De biologische jeneverbesolie, citroenolie en zwarte-peperolie zorgen voor een doordringende geur. Deze badolie is ideaal wanneer je veel vocht vasthoudt, een trage bloedsomloop hebt of gewoon voor een algemene lichaamsreiniging. Ook goed bij verkoudheid! Tip: gebruik niet te veel van de olie, hierdoor wordt de geur te heftig (voor mij).

De-stress blend Body Massage Oil
Last van stress? Dit is zo opgelost met de body massage oil van Tisserand. Na een heerlijke massage voel je je helemaal zen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de biologische lavendelolie, marjoleinolie en de mandarijnolie. Oh ja, en niet te vergeten een goede masseur!

Tisserand

Conclusie
Mijn favoriet is de De-stress blend Body massage oil. Na een drukke week is het heerlijk om even te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Met deze olie haal je het wellness resortgevoel in huis!

tisserandbenelux.eu

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *