Duurzame raamdecoratie van Luxaflex


Bespaar energie en houd het milieu groen. 

Ramen zijn energievreters. De meeste warmte in huis ontsnapt via de ramen. Luxaflex® speelt hier op in door toepassing van nieuwe materialen en technieken. De duurzame filosofie van Luxaflex® “Keen on Green” houdt het milieu groen én je energierekening laag. Zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen natuurlijk!

Raamdecoratie kan in de zomer gebruikt worden om hitte en zonlicht te weren, terwijl het in de winter koude buitensluit en een isolerende functie heeft. Met name verduisterende raamdecoratie kan een flinke besparing opleveren voor de portemonnee. Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt namelijk dat isolerende raambekleding een aanzienlijk effect kan hebben op energieverbruik. Benieuwd hoeveel energie jij kan besparen met raamdecoratie? Bekijk de vernieuwde calculator op de website van Luxaflex®.

duurzaam luxaflexduurzame raamdecoratie

Trendy en innovatief
Trendy en innovatief. Dat zie je, als je kijkt naar de Duette® Shades Collectie van Luxaflex®. Raamdecoratie die isolerend werkt in huis, stijl geeft aan elk interieur en bovendien energiebesparend is. Duette® Shades zijn namelijk opgebouwd als een honingraat. Deze structuur zorgt in de winter én in de zomer voor een isolerende werking. Zo blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Behalve een beter leefcomfort bieden Duette® Shades ook privacy. Bovendien valt het licht prachtig diffuus in het interieur.

bamboe luxaflex

Natuurlijke schoonheid
Geniet van de natuurlijke schoonheid van houten jaloezieën. Raamdecoratie die past bij het huidige milieubewustzijn en zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling. Maar liefst 70% van de houtsoorten die Luxaflex® voor de jaloezieën gebruikt, is afkomstig uit FSC-gecertificeerde wouden. De bamboe die Luxaflex® importeert komt alleen uit aangewezen gebieden in China. Hoewel bamboe snel aangroeit, gebruikt Luxaflex® om ecologische schade te voorkomen niet meer dan dertig procent van een bamboewoud. Vervolgens groeit de bamboe weer binnen honderd dagen aan. Zodoende levert het gebruik van bamboe vrijwel geen milieuschade op. Naast deze opvallende producten heeft Luxaflex® nog meer duurzame raamdecoratie, ga naar de website!

www.luxaflex.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *