Dwing de overheid waar te maken wat ze zeggen!

Help mee!

De genomineerde bedrijven voor de DAM Prijs, een prijs voor duurzame Amsterdammers in het MKB, zijn bekend. Vertegenwoordiger van stadsdeel Nieuw-­‐West is GreenGraffiti®. Het winnen van de DAM Prijs op 9 juli aanstaande is voor dit duurzame communicatiebureau van groot belang, en niet alleen vanwege het prijzengeld.

DAM Prijs

Punt is namelijk dat, hoewel GreenGraffiti® inmiddels zo’n vier jaar actief is, zij hun duurzame alternatief voor outdoor advertising nog niet op een legale manier kunnen aanbieden. En dat is jammer, want billboards en posters hebben ongemerkt een enorme invloed op ons milieu. Door voor hun communicatie uitingen geen papier, inkt en elektriciteit te gebruiken en een minimum aan afval te creëren, biedt GreenGraffiti® hier een groene oplossing voor. Ondanks dat de overheid de grootste klant van GreenGraffiti® is, maken zij het hen tegelijkertijd ook moeilijk hun werk uit te voeren voor andere klanten. Mocht GreenGraffiti® de Dam Prijs 2012 winnen dan wordt de overheid eindelijk gedwongen met hende dialoog aan te gaan. Dit is belangrijk, want zonder alternatief kunnen wij bedrijven ook niet vragen zich op een milieubewustere manier te gedragen.

GreemGraffiti 

Stemmen voor de DAM Prijs kan tot en met 9 juli via deze link of/en sms DAM GREEN naar 2255. Door één minuut van jouw tijd te geven kunnen wij er samen voor zorgen dat er een duurzaam alternatief komt voor reclame!

www.greengraffiti.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *