Met Het Ecobed alleen maar gezonde avonturen in de slaapkamer!

Het Ecobed ook prima startpunt voor al je vragen over gezond slapen

Gifvrij slapen en níet inleveren op kwaliteit of design? Manon Gagic*, oprichter van Het Ecobed, heeft een eigentijdse en schitterende collectie voor de slaapkamer die goed past binnen jouw bewuste lifestyle…

Tekst:  Erwin Polderman

Denk dan aan bedmode, matrassen, dekbedden en kussens, gegarandeerd van gecertificeerd biologische materialen als wol en katoen. Voor elke smaak en interieur is er heel wat moois te vinden op de website van Het Ecobed.
ecobed

Da’s pas écht lekker slapen
“En écht lekker slapen doe je natuurlijk pas als je weet dat het ook op een verantwoorde manier is geproduceerd” zegt Manon. “Bijvoorbeeld fair trade, of dat je weet dat het wol van schapen komt die op een diervriendelijke manier worden geschoren, en arbeiders niet zijn blootgesteld aan giftige stoffen.”

Goed, je weet nu waar je moet zijn voor een gezonde slaapkamer met gecertificeerd biologische, ecologische en fair trade producten. “Weet dan ook dat je bij ons terecht kan met al je vragen over een gezond slapen.
Dat kan via e-mail maar ook via Facebook. Tot gauw!”

www.hetecobed.nl
ecobed

* ps: Wellicht ken je Manon (& Goran) al van GreenJump.nl, één van de grootste webshops met  eco-producten voor baby, kind én ouder!

 

Lees ook:
>  Op dit kussen is het heerlijk slapen
>  Bewuste lifestyle.., steeds natuurlijker

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *