Fair en flexibel werken bij Swung

Ook Utrecht heeft nu Swung

Met de opening van Swung House aan de Papendorpseweg in Utrecht is er een bijzondere locatie bijgekomen voor ondernemers en werknemers die behoefte hebben aan een flexibele werkplek.
Met een aantal workshops, rondleidingen en een inspirerend verhaal van initiatiefneemster Marinel van de Velde werd dinsdag 26 maart de vestiging in het Secoya Building geopend.

“Wij bieden een goede, prettige en representatieve werkplek voor professionals,” vertelt Marinel van de Velde. “Ons DNA is 100% duurzaam. We maken Het Nieuwe Werken duurzamer dan alleen het beperken van woon-werkverkeer. Dat komt naar voren in de inrichting en de catering maar ook in het compleet duurzaam renoveren van dit leegstaande kantoor. Na Den Haag en Utrecht volgen er zeker nog meer vestigingen, daar vragen onze klanten nadrukkelijk om.”

swung
Foto: Marinel van de Velde opent Swung House Utrecht

Duurzaam en kwaliteit
Utrecht is na Den Haag de tweede vestiging van Swung House. Het concept richt zich op zelfstandig professionals en medewerkers van bedrijven die een flexibele werk- of vergaderplek zoeken. Trainers en coaches kunnen er zowel met groepen als individuele klanten terecht.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel. De locaties zijn comfortabel en volledig duurzaam in zowel inrichting als bedrijfsvoering. Alle gebruikte materialen, zoals wandbekleding, meubels, vloerbedekking en verf zijn verantwoord. De koffie is fairtrade en de catering is biologisch.

Ontmoeting en inspiratie
Bovendien is Swung House meer dan een werkplek: ontmoeting en inspiratie vormen een belangrijke toegevoegde waarde. De Swung manager stimuleert actief onderlinge verbinding en netwerkactiviteiten. Regelmatig zijn er workshops en bijeenkomsten voor verdere professionalisering en ontwikkeling. Onderwerpen zijn actuele thema’s als duurzaamheid, HR, facilitair management en leiderschap.

swung

Over Swung House
Swung House is een werk- en ontmoetingsplek voor professionals waar mensen werken, netwerken en elkaar inspireren. Swung House heeft flexibele werkplekken, coachplekken, vergader- en brainstormruimtes. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal in zowel inrichting als bedrijfsvoering. Swung House heeft op dit moment twee vestigingen: in Den Haag en Utrecht.

www.swunghouse.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *