Fotoboekwedstrijd Stop Kindermisbruik groot succes!


Fotoboekwedstrijd voor Stichting Stop Kindermisbruik groot succes!

200 meisjes gered

Eind 2012 organiseerde CEWE FOTOBOEK een landelijke fotoboekwedstrijd voor Stichting Stop Kindermisbruik. Deelnemers konden in december hun mooiste herinneringen van 2012 verzamelen in een online pagina van het Fotoboek 2012. Voor elke ingestuurde pagina doneerde CEWE FOTOBOEK € 10,- euro aan Stop Kindermisbruik. In december zijn 939 inzendingen ontvangen waarmee de wedstrijd € 9.390,- opgebracht heeft. CEWE FOTOBOEK heeft dit bedrag verhoogd naar een totaalbedrag van maar liefst € 10.000,-. Voor € 50,- kan Stop Kindermisbruik de bevrijding van een meisje realiseren. Met deze opbrengst kan Stop Kindermisbruik dus 200 meisjes uit de prostitutie bevrijden!

Winnaar
Alle deelnemers maakte kan om een reis naar Parijs of één van de 10 luxe CEWE Fotoboeken te winnen. Winnaar van de reis naar Parijs is Petri Martens uit Made: ‘Ik ben zo blij, ik ben nog nooit in Parijs geweest én ik ben heel erg blij met het opgehaalde bedrag voor de Stichting Stop Kindermisbruik’.

Score mooie momenten
De deelnemers uit Nederland en België, die hun mooiste momenten hebben ingezonden, is bij de inzending gevraagd om het jaar 2012 een cijfer te geven. De gemiddelde score voor de Nederlanders was: 7,74. Dat is in deze crisistijd een mooi cijfer! Stop Kindermisbruik hoopt ook komend jaar hoog te scoren met zoveel mogelijk bevrijding wereldwijd.

froukje
De mooiste momenten van Froukje de Both

Stichting Stop Kindermisbruik

Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Door steun van de organisatie worden minderjarige meisjes bevrijd uit bordelen, massagesalons en karaokebars, opgevangen en gerehabiliteerd. Stop Kindermisbruik steunt vijftien partnerorganisaties en is werkzaam in Bangladesh, Brazilië, Cambodja, China, de Filippijnen, India, Kameroen, Moldavië, Nederland, Nepal en Thailand. Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik de bevrijding van meer dan 2.000 en re-integratie van meer dan 2.500 meisjes mogelijk gemaakt. De bevrijding van een meisje kost € 50,-. Dat betekent dat er met 5 persoonlijke pagina’s in Het fotoboek 2012 van CEWE FOTOBOEK al een meisje bevrijd kan worden! Froukje de Both, Arjan Erkel, Glennis Grace, Vivian Reijs, Wesley Sneijder, Yolanthe Sneijder Cabau, John Ewbank, Jim Bakkum en Bettina Holwerda Bakkum zijn ambassadeur van de stichting. Kijk voor meer informatie op www.stopkindermisbruik.nl.

stop kindermisbruik

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *