Groen ondernemen is nog nooit zo lonend geweest

Duurzame actie met de Green Summer Deals.

Om organisaties de kans te geven nog eens extra aandacht te besteden aan klimaatvriendelijk ondernemen start het Klimaatplein op 21 juni met de actie ‘Green Summer Deals’. Aanbieders van producten en diensten die een bijdrage leveren aan de reductie van uitstoot van CO2 komen tijdens de actieperiode met een speciale aanbieding. De zomer kan niet beter beginnen!

Actie voorbeelden green summer deals
Kijk op de site voor meer aanbiedingen

Met korting gebruik maken van diverse producten en diensten die bijdragen aan energiebesparing of het opwekken van duurzame energie. Groen ondernemen is nog nooit zo lonend geweest. Of het nu gaat om advies over een zuinige rijstijl, korting op energie-efficiënte verlichting, het opwekken van duurzame energie of korting op de NS Businesscard; voor iedere organisatie is wel iets te halen. De Green Summer Deals op het Klimaatplein bieden nog eens een extra argument om vandaag nog te starten met groen ondernemen.

Het Klimaatplein informeert, inspireert en activeert organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. Met behulp van energiebesparingtips, een CO2-voetafdruk calculator en een gratis 5-stappenplan voor groen ondernemen kunnen organisaties laagdrempelig, concreet en praktisch aan het werk. De social media Twitter en LinkedIn realiseren daarnaast een interactieve community rondom klimaatvriendelijk ondernemen. Ten slotte dragen bijeenkomsten van het Klimaatplein bij aan de persoonlijke ontmoeting.

Alles over de Green Summer Deals vindt u op deze webpagina:
http://www.klimaatplein.com/index.php/5-stappenplan/green-summer-deals

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *