Mail & Win: 10x pakket schoonmaakmiddelen van Ecover


Groener huishouden start hier!

Op zoek naar een goed alternatief voor de standaard schoonmaakproducten, zónder chemische stoffen, kwamen we uit bij Big Green Smile. Geweldige naam natuurlijk, en nog meer reden voor een grote glimlach is het brede assortiment natuurlijke verzorgingsproducten en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Vaak zijn de schoonmaaktips en -middeltjes van oma net niet effectief genoeg, en wil je er zeker van zijn dat je natuurlijke producten milieuvriendelijk én effectief zijn. Dan ben je bij Big Green Smile aan het juiste adres.
En om dat kracht bij te zetten, mogen we 10 pakketten met schoonmaakmiddelen van ECOVER verloten!
Elk pakket bestaat uit twee allesreinigers, een handzeep, een afwasmiddel, een bleekmiddel, een wasmiddel en een wasverzachter, ter waarde van 25,59 euro. (De actie staat onder de afbeelding)
Deze producten van ECOVER zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veel beter voor je gezondheid want vrij van die gebruikelijke cocktail toxische stoffen.

10% korting voor iedereen, op héél het assortiment!
En win je dit keer niet, dan heb je sowieso 10% korting te pakken, geldig (tot 1 december aanstaande) op het hele assortiment natuurlijke verzorging en schoonmaakmiddelen. Vul dan in het ‘winkelmandje’ de kortingscode 10DEBETEREWERELD in.
www.biggreensmile.nl

ecover biggreensmile

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

www.biggreensmile.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *