Dermagiq LipCare en Handcreme

Dermagiq

Huid en intieme verzorging met natuurzuivere honing

Dermagiq maakt optimaal gebruik van de kracht die de natuur ons heeft gegeven. Alle producten zijn op wetenschappelijke basis ontwikkeld en getest zonder dierproeven. Dermagiq is veilig en zacht voor de huiden vriendelijk in het gebruik.

Dermagiq Huid & Care stimuleert het herstel bij huidaandoeningen. Dermagiq heeft producten voor de beschadigde huid en wondjes, o.a. bij eczeem, voor handen en voor de lip. De producten zijn samengesteld met enzymrijke honing en natuurlijke anti-oxydanten. De producten bestrijden jeuk, bevatten geen hormonen, en zijn vrij van parabenen en lanoline.
Dermagiq Intieme producten ondersteunen het herstel in de intieme zone. Dermagiq heeft producten voor anale ongemakken en wondjes, voor het wassen van de intieme zone, en bij ongemakken in de intieme zone. De producten maken gebruik van enzymerijke honing met anti-oxydanten, welke zorgt voor een zuur milieu voor een natuurlijke (huid)bescherming.

www.dermagiq.nl

Mail & Win
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen en de (150!) winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *