Mail & Win: 2 overnachtingen in een Hermit House

Hermit-House

Life Unplugged

Ecologisch verantwoord verblijven op de mooiste natuurlocaties in Nederland; ver weg van alle hotels en campings, in direct in contact met de natuur? Dat wordt nu mogelijk dankzij de Hermit Houses. Unieke op het landschap aanpasbare designhuisjes, die geheel zelfvoorzienend zijn…

The Hermit Houses vormen een antwoord op de groeiende vraag naar meer eenvoud in het leven. Ze bieden de weldaad om ‘de luxe van de eenvoud’ te kunnen ervaren. Leg je digitale agenda weg, en ga even helemaal off-line. Ervaar samen de pracht van de ondergaande zon en wordt gewekt door de vogels.

hermit houses

Doneer & ontvang overnachtingen cadeau: pilot via crowdfunding
Om de pilot mogelijk te maken is begin november een crowdfund actie gestart. De insteek is leuk: doneer, en ontvang een of meerdere unieke overnachtingen cadeau. Het project is opgezet in samenwerking met Stichting IJssellandschap: een organisatie die een schare aan prachtige landschappen in Overijssel beheert. Combineer dit met ecologisch verantwoordde en tijdelijke karakter van de heremieten huisjes (ze zijn eenvoudig op en
afbouwbaar, laten geen sporen na bij verplaatsing en kunnen vrij in de natuur worden geplaatst) en het wordt mogelijk van de mooiste en meest verlaten locaties te profiteren, zonder het landschap aan te tasten. Sterker nog: via je overnachting, draag je – op locatie – bij aan de instandhouding van de je omringende natuur!

hermit houses

Ervaar de Nederlandse natuur op een nieuwe wijze. Geheel solitair, ver weg van de haast van alledag, volledig vrij en met zero-impact.

-> Meer info & doneren:
www.oneplanetcrowd.nl/project/hermithouses

Mail & Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel op onze Mail&Win-pagina bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

Life Unplugged – The Hermit Houses from The Hermit Houses on Vimeo.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *