Mail & win: 50 euro om uit te lenen, ontvang zelf 3% rente!

Help ondernemers in ontwikkelingslanden groeien.

Het steeds bekender wordende Lendahand richt zich in ontwikkelingslanden specifiek op succesvolle ondernemers in de missing middle. Ondernemers waarvan het bedrijf goed loopt, met een gezonde omzet. Om verder te kunnen groeien, hebben ze geld nodig, maar microkredieten zijn geen oplossing voor deze ondernemers; bovendien komen ze (nog) niet in aanmerking voor een bancair krediet. Lendahand helpt!Voorbijgaand aan de pure donateur, biedt Lendahand particulieren de mogelijkheid leningen te verstrekken aan zelf (!) te kiezen succesvolle kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. “We richten ons op mensen met interesse in sparen/uitlenen met een gezonde rente -op dit moment 3%- met een sociale impact .” aldus Lucas van der Aart van Lendahand. 
Dat doet deze Nederlandse organisatie door een eerlijke lening te faciliteren: in een paar heldere stappen via de website van Lendahand is het geregeld. En dat kan al vanaf 50 euro!

LendahandLendahand

Overigens is het eventuele risico prima afgedekt: de uitlener wordt via Lendahand gewoon op tijd met rente terugbetaald door een lokale partner die zich voor het risico garant heeft gesteld.
(Meer lezen? Ga dan naar www.lendahand.com)

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
Lendahand
www.lendahand.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.