Mail & Win: Heel Je Hoofd-event met Marc de Hond

Inspirerende en openhartige ervaringen van BN’ers.

Op 10 oktober en 10 november organiseert Fonds Psychische Gezondheid in het kader van de campagne ‘Heel je Hoofd’ 3 evenementen met in de hoofdrol presentator Marc de Hond, cabaretière Lenette van Dongen en presentatrice Fabiënne de Vries. Zij zullen openhartig hun persoonlijke ervaringen met het thema van de campagne ‘Dipje of depri? Weet jíj wat je moet doen?’ delen met het publiek. In de intieme sfeer van Museum Het Dolhuys vertellen zij op inspirerende wijze over hun dieptepunten en de weg terug.
Heel je Hoofd
Mail & Win nu kaarten.

Heel je Hoofd Event met in de hoofdrol Marc de Hond
Datum: woensdag 10 oktober 2012 van 18.30-21.30 uur
Locatie: Museum Het Dolhuys in Haarlem

Over Marc de Hond
Marc de Hond is tv-presentator, ondernemer en schrijver en speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam, zoon van Maurice de Hond. Hij was actief als DJ bij de radiozenders 3FM en Caz! en presenteerde het programma Expedition Unlimited voor LLiNK.
In 2002 is bij Marc een tumor ontdekt in zijn ruggenmerg. In drie operaties wordt de tumor verwijderd, maar na een van de operaties raakten de zenuwen in zijn ruggenmerg bekneld. Door het medisch personeel wordt niet tijdig ingegrepen waardoor hij gedeeltelijk verlamd is geraakt.. Sindsdien is hij afhankelijk van een rolstoel. In augustus 2008 verscheen een boek van zijn hand met de titel Kracht, waarin hij schrijft over zijn revalidatie.

Fonds Psychische Gezondheid

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *