Mystyle reviewt: lampje Rubbish Design

Blogger Britt test lampje van Rubbish Design!

MyStyle is een groep van 40 jonge bloggers die duurzame producten test op hun (h)eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van fashion tot food en van gadgets tot beauty. MyStyle test het voor je uit!

Vandaag test ik, Britt Nelissen, dit lampje van Rubbish Design!Rubbish Design
Het lampje is gemaakt van een oud espressoblik van Illy. De oprichtster van dit merk, Ankie Wessels, heeft al veel ervaring op het gebied van duurzaamheid en creatief hergebruik. Ze wil hiermee laten zien dat het een uitdaging is om oude materialen en onderdelen weer opnieuw te gebruiken.

Trash into treasure
Ik moet zeggen, je krijgt er zelf ook leuke ideeën van. Neem nu bijvoorbeeld het glas wat je elke week (of eens in het jaar) in de glasbak gooit. Jampotjes zijn leuk op theelichtjes in te zetten, hoge pastaflessen zijn goed te gebruiken als vaas en frisdrankflesjes of wijnflessen om dinerkaarsen in te zetten. Het kan allemaal! Het gaat om producten anders zien, ze omdraaien, ermee knutselen, totdat je opeens een nieuw functie voor ze hebt gevonden.

(S)Illy lampje
Dit lampje is in ieder geval een aanrader. Het lampje is bijna 31 cm hoog en 9 cm breed en is perfect voor op je nachtkastje of in een donker hoekje in de woonkamer. Omdat het geen lampenkap is wat doorschijnt, schijnt het licht richting het plafond, wat een leuke manier van licht oplevert. De onderkant van het lampje is gemaakt van de deksel van het koffieblik. Het snoer is iets meer dan 1,5 meter lang, erg handig als je stopcontact net iets verder zit dan gewild.

Je kunt Ankie een afvalkunstenaar noemen of een ontwerper, maar één ding is zeker, ze weet als geen ander afval en oude spullen om te toveren tot iets waardevols.

Prijs & meer info
Score: Zeker 4 van de 5 sterren!
Waar gekocht?: WAAR in Eindhoven
Prijs: €29,95 voor 1 lampje
Website: www.rubbishdesign.nl

Lees ook:

> Mystyle reviewt de kaarsen en diffusers van BsaB
> Mystyle reviewt Yoghurt Barn

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.