Nieuwe ambassadeur dance4life


Erik Arbores nieuwe ambassadeur van dance4life.

Dance4life heeft er een nieuwe ambassadeur bij. De 15-jarige dj/producer Erik Arbores werd maandagmiddag door Nikkie Plessen verrast in Club 11, op het hoofdkantoor van Vodafone. Dit gebeurde tijdens de lancering van een prepaid pakket van Vodafone, waarvan een deel van de opbrengst naar dance4life gaat. De presentatrice vroeg Erik Arbores via een videoboodschap toe te treden tot het gezelschap van ambassadeurs van dance4life.

Erik Arbores
Erik Arbores was aangenaam verrast met de boodschap van de dance4life ambassadrice: “Dit is voor mij een enorme eer. Muziek is mijn leven, en dat ik daar ook nog iets mee kan betekenen voor een goed doel is natuurlijk super. dance4life gebruikt muziek en dans om jongeren voor te lichten over hiv en aids en daarom past dit doel ook zo goed bij mij. Ik vind het te gek dat ik nu al kan bijdragen aan dit goede doel met iets dat ik zo leuk vind om te doen!”

De 15-jarige Erik Arbores, die eigenlijk Erik van den Boom heet, kwam eerder veel in het nieuws omdat hij op 13 jarige leeftijd zijn VWO diploma behaalde en zijn muziek werd opgemerkt door Armin van Buuren. In juni 2012 tekende Erik een contract bij Nederlands grootste Dance label Spinnin’ Records, de platenmaatschappij van onder andere Afrojack en Sander van Doorn. Het afgelopen jaar zette Erik zich al op meerdere momenten voor dance4life in, onder meer met een optreden op het dance4life event.

Vodafone supports dance4life

Vodafone is al sinds 2009 een trouwe supporter van dance4life. Al een aantal jaren steunt de Vodafone Foundation dance4life met het World of Difference programma. Vandaag is daar de lancering van het Vodafone prepaid HTC Desire C pakket bij gekomen. Van elke verkochte telefoon gaat € 10 naar dance4life.

dance4life
Nog elke dag raken ruim 7.000 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen vaardigheden, zodat zij weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in bijna 30 landen verspreid over 5 continenten.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *