Puravita: dagelijks 100% natuurlijke verzorging

Puravita by ZARQA presenteert: Eco-logica!

De trend om ‘ecofabulous’ te leven is wereldwijd ingeburgerd. We willen zo schoon en puur mogelijk leven zonder onszelf en de planeet te vergiftigen. Biologisch eten, elektrisch rijden, vintage kleding dragen, afval scheiden; het klinkt heel logisch allemaal. Daarom presenteert Puravita by ZARQA nu Eco-logica! De manier om je lichaam 100% natuurlijk en organisch te reinigen en verzorgen. Je huid verwennen was niet eerder zo Eco-logisch!

De Puravita by ZARQA producten zijn ideaal voor een huid die geen lichaamsvreemde synthetische geur, kleur- en conserveringsmiddelen tolereert. Tel daarbij op dat Puravita by ZARQA geen minerale oliën, synthetische musken-, ftalaten-, parabenen- of genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat. Er is dus geen enkele reden meer om nog risico te lopen met andere verzorgingsproducten. Puravita is 100% natuurlijk. De producten zijn verkrijgbaar in een prachtige Eco-chique verpakking.

natuurlijke verzorging huid

De Puravita lijn bestaat uit zeven lichaamsproducten en vijf gezichtsverzorgingsproducten.

Ruikt lekker en plakt niet
Puravita by ZARQA is de eerste biologische huidverzorging die lekker ruikt en niet plakt. Over de hele wereld is gespeurd naar biologische ingrediënten. Uit testen blijkt dat geen enkel ander soortgelijk huidverzorgingsproduct op de markt deze eigenschappen bezit. Om Puravita by ZARQA deze unieke kwaliteiten te geven is 3 jaar onderzoek gedaan.

In Balans

In Puravita by ZARQA zitten 100% plantaardige grondstoffen die over de hele wereld biologisch worden geteeld. De producten bevatten dus geen kunstmatige stoffen. Kalmerende oliën en plantenextracten worden gecombineerd met de natuurlijke werkstoffen in de huid waardoor deze weer in balans komt.

biologische verzorging huid

BDIH- gecertificeerd
De producten van Puravita by ZARQA® zijn ontwikkeld op basis van BDIH- gecertificeerde ingrediënten. In het najaar van 1996 werd de “Arbeidsgroep Natuurcosmetica” van de BDIH in het leven geroepen. Deze afkorting staat voor ‘Bond Duitse Industrie en Handelsonderneming voor farmaceutische producten, gezondheids- en reformproducten, voedingssupplementen en persoonlijke huidverzorgingsproducten’. Gezamenlijk heeft men hierbij intensief aan de definitie van het begrip ‘natuurcosmetica’ gewerkt. Dit, om een eenduidige richtlijn te creëren die het begrip ‘natuurcosmetica’ voor de consument duidelijk maakt en om de productieprocedure- voornamelijk bij het toepassen van de grondstoffen die onder het begrip ‘natuurlijk’ worden gepresenteerd- helder te kunnen definiëren. Dit alles heeft geleid tot de federatierichtlijn ‘gecontroleerde natuurcosmetica’.

Een samenvatting:bio verzorging huid
• Bevatten 100% natuurlijke ingrediënten
• Bevatten ingrediënten, afkomstig uit ecologische teelt
• Hebben zuiver natuurlijke geuren
• Bevatten geen lichaamsvreemde synthetische geur-, kleur-, of conserveringsmiddelen
• Bevatten geen minerale oliën, synthetische musken, siliconen, ftalaten of parabenen
• Bevatten geen genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO’s)
• Zijn niet op dieren getest
• Hebben een niet tevreden, geld terug-garantie
• Zijn BDIH- gecertificeerd
• Shampoo zonder Cocamidopropyl Betaine (het schuimvormend middel) waar veel mensen allergsich voor zijn.

Face & Body Care prijzen & verkrijgbaarheid
1. Hydro Flower Hand Cream 50 ml € 7,05
2. Hydro Flower Shower 200ml € 8,10
3. Hydro Flower Deo roll-on 50ml € 8,10
4. Hydro Flower Body Milk 200ml € 13,15
5. Hydro Flower Face Cream 50ml € 13,15
6. Lecithine Vitalizing Shampoo 200ml € 8,10
7. Sheabutter Nutr. Face Cream 50ml € 17,25
8. Vitalizing Body Lotion 200ml € 13,15
9. Vitalizing Shower 200ml € 8,10
10. Delicate Cleansing Lotion 150ml € 10,10
11. Delicate Cleansing Milk 150ml € 10,10
12. Gingko Stimulating Face Cream 50ml € 13,15

Omdat Puravita een specialistische productlijn is, vraagt de lijn om een gedegen uitleg bij de verkoop aan de consument. Mede hierdoor is gekozen voor selectieve verkooppunten zoals De Tuinen en de betere drogist.

www.puravita.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *