Spectaculaire groei TONZON vloerisolatie


Veel extra werk voor (groene) ambachtslieden!

Terwijl de bouwwereld steen en been klaagt, heeft TONZON, producent van isolatiemateriaal, in de afgelopen twee jaar de omzet verdrievoudigd. Deze spectaculaire groei zet zich ook in 2012 onverminderd voort.

Het bedrijf produceert opvouwbaar isolatiemateriaal dat is gebaseerd op het thermosflesprincipe en is vooral bekend om zijn vloerisolatiesysteem met Thermoskussens en Bodemfolie. Begane grondvloeren in Nederland zijn koud, vooral aan het eind van de winter. Ook in nieuwe woningen laat het wooncomfort vaak te wensen over. Heeft men vloerverwarming, dan is de kruipruimte te warm en de energierekening dus te hoog. Het bedrijf biedt voor dit soort problemen een perfecte oplossing die in de meeste huizen tegen lage kosten en zonder veel overlast kan worden toegepast.

Vloerisolatie

Gifvrij en ijzersterk
De opvouwbare isolatie heeft tijdens transport en opslag vrijwel geen volume, weegt bijna niets maar is toch ijzersterk. Er komen geen vezeltjes of giftige chemische dampen vrij. Zodra het onder de vloer is opgehangen en gevuld met lucht laat het bijna geen warmte meer door. De vloer wordt zelfs nog warmer dan de lucht erboven en warmer dan nieuwbouwvloeren. De Thermoskussens worden gecombineerd met stevige Bodemfolie die de verdamping van vocht stopt en vorming van het schadelijke radongas remt. Deze dubbele aanpak heeft een enorm effect op het comfort en de gezondheid van het binnenklimaat. Zelfs bewoners van nieuwe huizen merken het positieve effect.

Besparing stookkosten
De stormachtige groei wordt aangewakkerd door de dreigende daling van de koopkracht en de korting op de pensioenen. Veel mensen nemen nu de gelegenheid te baat en investeren in een verlaging van de maandlasten. De besparing op de stookkosten bedraagt bij gewone vloeren 15 tot 20 en bij vloeren met vloerverwarming kan de besparing oplopen tot wel 40%. Daarmee heeft een investering in TONZON Vloerisolatie een veel hoger rendement dan het spaargeld bij een bank terwijl men een aangenamer en gezonder woonklimaat op de koop toe krijgt. Ook steeds meer woningcorporaties zien het voordeel van de dubbele TONZON aanpak; tevreden huurders en onderhoudsarme woningen. Ook zij passen het systeem steeds meer toe in projecten en bij mutatiewoningen.

Gezocht: ZZP’ers
De toenemende vraag betekent ook dat er extra mensen nodig zijn om deze vloerisolatie aan te brengen. Dat betekent dat een uitbreiding van het bestaande netwerk van gespecialiseerde installatiebedrijven en ambachtslieden nodig is. TONZON zoekt meer lokale ZZP’ers die zich willen specialiseren in dit groene ambacht. Voorwaarde is wel dat men niet bang is in krappe kruipruimtes en gemotiveerd is tevreden klanten te maken en een positieve bijdrage te leveren aan een beter milieu. Voor veel ZZP’ers betekende dit al een uitweg uit de crisis.

Meer informatie op www.tonzon.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *