Viering Global Mala ook in Terneuzen

Altijd al gedacht dat het ook anders zou kunnen?

De hectiek van de wereld aan je voorbij laten gaan en in je eigen kracht blijven staan. Komen tot de kern van het leven, zijn wie je werkelijk bent. Klinkt leuk, de grote vraag is HOE DOE JE DAT.
Het antwoord op die vraag is niet zo simpel. Dit is voor iedereen verschillend. De een vind het in wandelen, de ander in sporten weer een ander in gewoon stil zitten. Samen filosoferen, eten, praten. Ieder heeft zijn eigen weg, zijn eigen manier.

Om jouw manier te ontdekken kun je op zondag 23 september naar de Global Mala in Terneuzen. Op deze dag willen we je inspireren om je te ontwikkelen, als mens te groeien en van daar uit de mensen om je heen weer te inspireren zodat ook zij kunnen groeien.

De Global Mala is een wereldwijde activiteit waarbij we aandacht hebben voor de aarde en alle facetten daarvan. De Global Mala is een initiatief van de Amerikaanse yogadiva Shiva Rea. Zij behoort tot de bekendste yogadocenten van de wereld. Zij maakt zich zorgen over de ontwikkeling op de aarde en de maatschappij waar we in leven. Daar wilde ze graag iets mee doen, waarna ze gestart is met het organiseren van de Global Mala. Dit jaar wordt de Global Mala voor de 5e keer gevierd en voor de 4e keer in Nederland.
Shiva:” In mijn lessen moedig ik mensen aan om buiten hun normale kaders te denken. Veel mensen lopen in rondjes, hebben het gevoel dat ze de dingen altijd op dezelfde manier moeten doen. Maar een kleine verandering in perspectief kan plotseling een heel nieuw blikveld geven’.

global mala

Om te ontdekken op welke manier je een kleine veranderingen in je leven en gewoonten aan kunt brengen en welk groot effect dit kan hebben op je welbevinden bieden we een variatie aan workshops en informatie aan. Zo kun je kennis maken met verschillende vormen van yoga en aanverwanten activiteiten. Informatie over verzorgingsproducten, wat zit er eigenlijk in. Je kunt ontdekken wat werkelijke stilte is en leren hoe je fysiek kunt ontspannen. Wat doet voeding, werkt het voor je of tegen je. Een kleine verandering kun je op vele manieren realiseren, wellicht ontdek je deze dag welke manier voor jou werkt!

Meer info
Het volledige programma en de bijpassende tijden kunt u bekijken op www.globalmala-terneuzen.nl. Als u deel wilt nemen aan een dan de workshops kunt u zich daar opgeven voor de workshop van uw keuze om zo zeker te zijn van een plaats. Natuurlijk bent u welkom om te genieten van de muziek, een hapje een drankje en een heleboel gezelligheid!

global mala

GLOBAL
In deze context wordt met GLOBAL onze aarde bedoeld. Aarde in de breedste zin van het woord. Aarde als onze planeet, de natuur, onze samenleving en welvaart. De manier waarop we hier leven, onze waarden en normen. Wat is ons eigen aandeel in deze aarde!

MALA
Een Mala (japa mala) betekend letterlijk slinger. Het is een gebedssnoer van kralen gebruikt in het hindoeïsme om het aantal mantras, gebeden, bewegingen enz. te kunnen tellen. Het heeft dus eenzelfde soort functie als de rozenkrans uit het christendom. Een Mala bestaat meestal uit 108 kralen bij voorkeur gemaakt van Bodhizaden of hout. Andere aantallen deelbaar door 9 worden ook gebruikt.

www.globalmala-terneuzen.nl

Lees ook:
> mail & win Global Mala viering Amsterdam

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *