Vivian Reijs bevrijdt 200 meisjes uit de prostitutie.

Vivian Reijs bevrijdt 200 meisjes uit de prostitutie.

Voedingsdeskundige, presentatrice en ambassadrice van Stichting Stop Kindermisbruik Vivian Reijs, begint 2013 goed. Met behulp van de Stress Detox Week begint zij het nieuwe jaar met minder stress, meer beweging en meer in balans. Ze helpt daarmee niet alleen zichzelf, maar draagt hiermee ook haar steentje bij om 200 meisjes te bevrijden uit de prostitutie.

Stress Detox Week
De Stress Detox Week is een online coaching programma wat je voor €19,50 kunt downloaden via Stressdetox.net. De opbrengst van de Stress Detox Week komt t/m 31 januari geheel ten goede aan Stop Kindermisbruik. Wil jij het nieuwe jaar ook gezond en ontspannen beginnen en zo meehelpen om deze meisjes te redden uit hun uitzichtloze bestaan? Doe dan samen met vrienden, familie en collega’s ook mee aan de Stress Detox Week, zodat we met elkaar van 2013 al een succes maken voordat het begint! Ga naar Stopkindermisbruik.nl/stressdetox_actie en meld je snel aan.

stop kindermisbruik

Stop Kindermisbruik
Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Door steun van de organisatie worden minderjarige meisjes bevrijd uit bordelen, massagesalons en karaokebars, opgevangen en gerehabiliteerd. Evelien Holsken, directeur van Stop Kindermisbruik: “Alleen al in India werken volgens officiële schattingen 1,2 miljoen minderjarige meisjes gedwongen in de seksindustrie. Nieuwe bevrijdingsteams worden momenteel opgezet in grote Indiase steden om nog meer meisjes te bevrijden uit de bordelen. Dat onze aanpak werkt, blijkt in Mumbai, waar honderden daders zijn opgepakt en veroordeeld en kinderprostitutie steeds minder voorkomt.”
Stop Kindermisbruik steunt vijftien partnerorganisaties en is werkzaam in Bangladesh, Brazilië, Cambodja, China, de Filippijnen, India, Kameroen, Moldavië, Nederland, Nepal en Thailand. Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik de bevrijding van meer dan 2.000 en re-integratie van meer dan 2.500 meisjes mogelijk gemaakt. De bevrijding van een meisje kost € 50,-. Froukje de Both, Arjan Erkel, Glennis Grace, Vivian Reijs, Wesley Sneijder, Yolanthe Sneijder Cabau, John Ewbank, Jim Bakkum en Bettina Holwerda Bakkum zijn ambassadeur van de stichting. Kijk voor meer informatie op www.stopkindermisbruik.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *