Welcome to the Future, het duurzame festival


Green Teams in de groene speeltuin ’t Twiske.

Op zaterdag 28 juli aanstaande gaat het los in het Twiske, vlakbij Amsterdam. Verdeeld over zes grote podia zullen vooraanstaande DJ’s als Dennis Ferrer, Steve Bug, Solomun en Carl Craig het publiek tot grote hoogtes brengen.

Het Twiske is een keer per jaar onze speeltuin. Een fantastisch mooie, fijne frisse, groene speeltuin. De afgelopen jaren heeft al dat groen ons bewust gemaakt van de kwetsbaarheid van onze mooie wereld. WTTF wil zo min mogelijk restafval en daarom werken wij samen met Green Teams om het terrein zo mooi en groen mogelijk te houden.

WTTF
WTTF

Welcome to the Future is hard op weg om het duurzaamste festival van Nederland te worden. Afgelopen 2 jaar heeft het festival de internationale "Greener Festival Award" en de "Industry Green Certification" ontvangen, voor alle inzet op het gebied van duurzaamheid.

Fashionable greenoutfit
Heb jij je hele kast al overhoop gehaald om je WTTF outfit bij elkaar te rapen? Kom je niet verder dan die oude jeans die je vorig jaar ook al aan had? Of ben je al drie koopavonden afgestruind voor een nieuwe outfit?Geen stress, Visjuweel biedt DE uitkomst! Vanaf het luttele bedrag van 10 euro kun jij je laten stylen. Je huurt een grandioze outfit, bent de hele dag het heertje of het vrouwtje en aan het eind van de dag lever je de outfit weer in bij Visjuweel.

WTTF
Foto’s: WTTF

Niet alleen kan je op het festival genieten van biologisch eten, ook worden de bekertjes recycled, het afval gescheiden en is er een fietsenplan. Om maar niet de aggregaat op frituurvet te vergeten!

Vanuit Amsterdam kan je gewoon op de fiets naar het festival komen. Of maak een Carpooldate op www.RideHere.nl.

Voor tickets en meer informatie over het festival kijk op

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *