Weleda Arnica Massageolie 90 jaar!

Weleda: mijlpaal om trots op te zijn.

Ontwikkeld in 1923, is dit een van de oudste producten van Weleda waarop professionele atleten en fysiotherapeuten al jarenlang vertrouwen. Maar ook voor diegene die een actief leven leiden en behoefte hebben aan warmte en ontspanning is dit product een genot. Als bestseller wereldwijd is deze eersteklas olie een van de beste introducties tot het merk Weleda.

Weleda
Verpakkingen door de jaren heen

Kracht en warmte
Arnica Massageolie is een verwarmende en ontspannende olie die de spieren soepel houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt. De olie laat zich prettig verdelen en zorgt voor een goed contact met de huid tijdens een massage. Een massage voor of na het sporten vermindert het risico op blessures en verkort bovendien de hersteltijd van je spieren. Zo populair vandaag als in 1923, heeft de Weleda Arnica Massageolie vele prachtige kwaliteiten en is dé perfecte partner om een totaalgevoel van welzijn te bereiken. De krachtige geur van rozemarijn en lavendel kalmeert lichaam en geest, geeft inner peace en rust.
Arnica Massageolie kent verschillende toepassingen. Zo kan deze olie als massageolie, warmtebad of na bad of douche worden gebruikt. Voor een bad voeg je 3 tot 4 dopjes aan het warme water toe. Na het nemen van een douche of bad kun je de olie dun opbrengen en licht, in de nog vochtige huid, inmasseren. De huidolie trekt direct in zonder een vettig laagje achter te laten.

Wonderkruid
Arnica Montana is een wonderkruid dat warmte en kracht biedt. De Arnica-planten die Weleda gebruikt, zijn vangecontroleerde biologische teelt, geoogst in de deelstaat Hessen (Duitsland). Voor de oogst van de wilde Arnica-plant, werkt Weleda ook samen met het Parc naturel régional des Ballons des Vosges in Frankrijk en met het World Wildlife Fund voor de pluk in de Karpaten (Roemenië). De holistische formule bevat naast Arnica-olie ook zonnebloemzaadolie, olijfolie, en extract van berkenbladeren om de natuurlijke huidfuncties te ondersteunen en te verzorgen

Arnica: natuurlijke verzorging bij sport
Weleda mag zich sinds dit seizoen officieel sponsor noemen van de ICE Girls; een landelijk marathon schaatsteam dat aan alle officiële wedstrijden deelneemt, o.a. het NK en de Weissensee. Voor Weleda is deze sponsoring een mooi initiatief om de combinatie tussen natuurlijke producten en sport, en hun expertise hierin kenbaar te maken.
Voor de natuurlijke verzorging van de spieren biedt Weleda de volgende 100% natuurlijke producten:Weleda

Arnica Massageolie
Een massage met deze ontspannende olie stimuleert de doorbloeding, voorkomt verkramping van spieren en gaat het ontstaan van pijnlijke en overbelaste spieren tegen. Te gebruiken voor, tijdens of na een sportieve prestatie. Maar ook geschikt voor alledaags gebruik ten behoeve van stijve spieren (vb. PC gebruik). Adviesprijs 100 ml: € 10,25 | 200ml € 16,85 Ontdek ook de andere huidoliën van Weleda voor ultieme verzorging en ontspanning.

Arnica Zalf
Deze zalf verwarmt en ondersteunt het herstel van gevoelige spieren en bevordert de doorbloeding. Dit product werd in 1928 voor het eerst op de markt gebracht in Duitsland en bestaat dit jaar 85 jaar! Adviesprijs 25 gram € 7.99

Arnica Gel

Verkoelt en ondersteunt het herstel van gevoelige en stijve spieren; als eerste hulp bij sporten of andere fysieke inspanning. Adviesprijs 25 gram: € 8,75
Tip: Heb je last van koude voeten? Als warme sokken alleen niet helpen, kun je je voeten dagelijks masseren met verwarmende Arnica Massageolie. Ook een voeten bad met een dopje van deze olie is een goede natuurlijke remedie.

Kijk voor meer informatie op www.weleda.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.