Aarden is van onschatbare waarde


Aarden, moeiteloos herstel van lichaam en geest. 

Wanneer we ”Aarden”, oftewel blootsvoets in contact zijn met de aarde, is er een constant proces van heling en herstel gaande, de subtiele elektrische lading die we door te aarden via onze huid opnemen is de best en makkelijkst beschikbare antioxidant. Regelmatig aarden gaat slijtage en veroudering van al onze lichaamsweefsels tegen.

Het voorjaar is voor velen het startsein om buiten te gaan werken rondom huis en tuin, wat vaker de fiets te nemen of weer enthousiast buiten te gaan sporten. Dit kan gepaard gaan met spierpijn of zelfs blessures.Aarden
In 2003 is geëxperimenteerd met Aarden bij een team wielrenners in één van de meest zware sportevenementen ter wereld. De mentale en fysieke belasting is zo zwaar dat de renners moeite hebben met slapen, wat een goed herstel in de weg staat. Het team dat ‘s nachts geaard sliep in een speciaal ontworpen geaarde slaapzak meldde minder mentale stress, meer vitaliteit en een betere motivatie. Ook herstelden de renners sneller van verwondingen opgelopen bij valpartijen en kwamen peesontstekingen, een veel voorkomende blessure bij wielrenners, veel minder voor. Sporters die geaard slapen, van welke tak van sport dan ook, vertellen dat ze door een betere nachtrust veel fitter opstaan, beter de dag doorkomen en geen middagdip meer hebben, het lijkt alsof ze juist minder slaap nodig hebben. Allemaal zaken waardoor het niveau van de training verhoogd kan worden. Een sneller herstel na een zware training en betere prestaties zijn het gevolg.
‘Aarden’ is van onschatbare waarde voor alle sporters, of je nou topsporter bent of recreant. Ontstekingen en blessures hebben minder kans en helen sneller.

“Aarden was een geweldige boost voor mezelf en voor het herstelproces van blessures en uitputting. Ik kom sterker terug en voel me een stuk beter”
Chris Lieto, Triatleet en drievoudig Ironman Kampioen.

Kortingsactie

Deze maand heeft EarthYourBody het Aardingslaken als kortingsactie, deze kan ook gemakkelijk meegenomen worden op reis.

aarden

Kijk voor meer info en de kortingsactie op:
www.earthyourbody.nl of bel 06-48608036/06-13460807

Maak weer verbinding met de aarde en heel!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *