‘Actief met Schüsslerzouten’ – maak kans op het boek! (Win)

Ondersteun je zelfgenezend vermogen

Mineralen (zouten) zijn essentieel voor de opbouw van het lichaam en de stofwisseling. Ze zijn in elke menselijke cel werkzaam. In een wereld die steeds meer wordt gekenmerkt door stress, bevorderen de Schüsslerzouten je lichamelijke en geestelijke vitaliteit. Ze versterken je lichaam en ondersteunen je zelfgenezend vermogen.

In ‘Actief met Schüsslerzouten’ worden op een leuke en zeer praktische manier de 12 effectieve Schüsslerzoutkuren gepresenteerd: Powerkuur, Allergiekuur, Stofwisselingskuur, Krachtkuur, Mooie-benenkuur, Zomerkuur, Well-agingkuur, Eerstehulpkuur, Weerstandkuur, Sterke-gewrichtenkuur,  Energie-pluskuur en de Basenkuur. Deze kuren zijn op de behoeften van je lichaam in de verschillende jaargetijden afgestemd. Tenslotte maken overheerlijke seizoensrecepten de kuren compleet.Actief met Schusslerzouten

Auteur: Margrit Müller-Frahling | Adviesprijs: € 12,90

Over de auteur

De auteur, Margit Müller-Frahling, is vakjournalist op het gebied van de biochemie volgens dr. Schüssler en geeft lezingen en trainingen. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voedingsadvies, psychologie en psychotherapie.

Mail & Win!

Update: deze win-actie is afgesloten. Iedereen bedankt voor meedoen en de winnaars van harte!
Wil je kans maken op 1 van de 10 boeken die we mogen weggeven? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet ben jij dan straks wel één van de gelukkige winnaars!

schussler

Meer:

De Weerstand-kuur van Dr. Schüssler
Bacopa capsules voor meer concentratie (Win) 

Rode peper in je neus? Goed tegen allerlei neusklachten! (Win)


Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *