Win Bacopa capsules voor meer concentratie!

Ayurvedisch kruid voor je hersenen en geheugen

Verstrooid, vergeetachtig of nerveus? Behoefte aan meer concentratie, focus en aandacht? Bacopa is een bekend middel uit de Ayurveda om je hersenen en zenuwstelsel een steuntje in de rug te geven.

Bacopa, ook wel Brahmi, is een kruidenpreparaat dat al meer dan drieduizend jaar succesvol wordt toegepast. Het verbetert het geheugen, stimuleert de leercapaciteit en versterkt het intellect en concentratievermogen. Het verlicht en voorkomt stress en bevordert een gezonde nachtrust. Binnen de Westerse wetenschap wordt er veel onderzoek naar gedaan met betrekking tot Alzheimer.

Bacopa

Behalve als algeheel revitaliserend middel voor de hersenen, is Bacopa ook hartversterkend, diuretisch (vochtafdrijvend), ontstekingsremmend en goed voor huidproblemen als gevolg van de nerveuziteit.

Slapeloosheid

Doordat Bacopa de geest tot rust brengt is het ook te gebruiken als mild slaapmiddel. Het is dan aan te raden om het samen met wat warme melk in te nemen voor je naar bed gaat.

Nervositeit, angst en stress

Bacopa bevat specifieke stoffen genaamd brahmosiden, verantwoordelijk voor de rustgevende en kalmerende werking. In tegenstelling tot sommige andere rustgevende middelen geeft Bacopa juist helderheid van geest. Er treedt dus geen sloomheid op!

Bacopa maakt weerbaar tegen stress en helpt bij geestelijke uitputting en neerslachtigheid. Het middel wordt ook ingezet bij klachten van depressieve aard. Therapeuten en artsen kunnen het tevens voorschrijven om de concentratie te verbeteren van kinderen met ADHD.

Bacopa

Mail & Win

Vul hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans op 1 van de 5 potjes Bacopa!

Meer over Bacopa? 

Bacopa: Wellness voor je hersenen en geheugen

 

 

 

 

 

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

 Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *