Een allergie? Met Sonett sensitief blijft het rustig (Win)

Wat heeft een pionier in natuurlijke schoonmaak- en wasmiddelen met biologisch-dynamische (geur)stoffen te maken met allergie? Nou heel veel.

Het Duitse Sonett, dat al in 1977 startte toen de biologische en natuurlijke markt in Europa de eerste voeten aan de grond kreeg, heeft een assortiment schoon- en wasmiddelen met een neutrale geur én 100% biologisch afbreekbaar.

De Sonett-producten zijn vrij van aardolietensiden, enzymen, gentechniek en nanotechnologie en worden vanzelfsprekend zonder dierexperimenten gemaakt. Met name geuren zijn zeer belangrijke substanties, want ze vertegenwoordigen puurheid en geven op een zintuiglijke manier aan dat het schoon is. Bovendien vinden ze bij Sonett dat essentiële oliën de kracht van de zon in zich hebben, als ook flower-power, dit in contrast met synthetische parfumes die zintuigen voor de gek houden en meer werken als neurotoxische substanties. Sowieso is Sonett voor mensen met allergie een goede keuze, maar er is meer.

Nieuw: Sonett Sensitief

Een speciale lijn is de sensitief-serie: uitstekend geschikt voor gevoelige kinderhuidjes en voor mensen met een allergie. De producten in deze lijn zijn in de meest pure zin sensitief. Ze hebben een neutrale geur en zijn voor 100% biologisch afbreekbaar. De oliën voor onze biologische zeepsoorten zijn voor 100% uit gecontroleerd biologische respectievelijk biologisch-dynamische teelt afkomstig.

Ook deze Sonett-producten zijn vrij van aardolietensiden, enzymen, gentechniek (dus non-gmo) en nanotechnologie en worden vanzelfsprekend zonder dier-experimenten gemaakt.

 

Vier je huid, gebruik Sonett

Sonett’s natuurlijke zepen en schoonmaakmiddelen beschermen niet alleen onze natuurlijke waterbronnen, maar dus ook je huid. Meer lezen? www.sonett.eu

Mail & Win

Voer hieronder je gegevens en een leuke reactie in en maak kans op 1 van de 10 pakketten ‘sensitief’ met wasmiddel, afwasmiddel en handzeep.

Meer winnen?

Maak kans op een exclusieve health & beauty set van P.Jentschura (Win)
Fastfood voor bavianen

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

 Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *