Maak kans op een exclusieve health & beauty set van P. Jentschura! (Win)

jentschura

Een lichaam heeft een bepaalde verhouding zuur-base nodig om gezond te blijven. Een evenwichtige zuur-base-huishouding is dan ook dé sleutel tot gezondheid, schoonheid en prestatievermogen.

De healthcare producten van P. Jentschura, zoals kruidenthee, badzout en mineralen, zijn erop gericht je lichaam te ontzuren en te ontgiften. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn meermaals bekroond.
Meer info: www.p-jentschura.com

Mail & Win!

Update: de win-actie is inmiddels afgesloten – iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen! En de winnaars van harte gefeliciteerd!

Wij mogen 10 hoogwaardige health & beauty sets van P. Jentschura weggeven! Een set bevat alle hoofdproducten van het merk P. Jentschura.

Wil je kans maken? Vul dan hieronder je motivatie en gegevens in en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Meer:

Bacopa capsules voor meer concentratie (Win)
Rode peper in je neus? Goed tegen allerlei neusklachten! (Win)


Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Toon de 3 reacties
 1. Carina Peters schreef:

  ik ben momenteel mijn levenswijze aan het aanpassen om lichaam en geest in rustiger vaarwater te krijgen, ik denk dat dit pakket daar een goede aanvulling op is.

 2. El schreef:

  Hoi,
  Ik wil heel graag ontzuren. Ik heb al veel geprobeerd. Ik hoop dat ik in aanmerking mag komen om uw product P. Jentschura te proberen.

 3. Marga Stad schreef:

  Ik sta op met een kop thee van Jentschura en gebruik het zout voor in bad, ik voel me veel vitter s’morgens omdat je reinigt en ontzuurt ervan, je weerstand bouw je beter op voor de winter , en ik vind de thee lekker om te drinken.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.