Alles kan makkelijker!

alles kan makkelijker

“Ja, dat is makkelijk gezegd”, denk je dan. Dat klopt, waarom zou je iets moeilijk zeggen als het ook makkelijk kan? Dat geldt voor zoveel dingen uit het dagelijkse leven.

Wil je minder gehaast zijn? Vind je het lastig om beslissingen te nemen? Wil je van die stress af? Wil je een prettiger contact met mensen om je heen? Wil je meer genieten van dat wat er is?
Kortom: Wil je van de omstandigheden waar je in zit (welke dan ook) het beste maken?

Ik nodig je uit om op een voor jou passende en simpele wijze lichamelijke en geestelijke rust te ervaren, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf. Vervolgens kan je dan vanuit je eigen kracht beslissingen nemen zonder dat je geleid wordt door vertroebelende emoties.

Waarom?
Omdat verscheidene andere pogingen (yoga, hardlopen, fitness, therapie) niet of onvoldoende hebben gewerkt.

Waar gaat het dan om?
Om ademhaling en ontspanning en dan een hele tijd niets….. Vanuit rust krijg je inzicht in jouw omstandigheden. Je ontdekt hoe diepgeworteld en vaak aangepraat ideeën zijn vanuit traditie, familie, geloof etc.

Je komt weer in contact met jezelf zodat je op eigen kracht je energie terug kunt vinden om verder te gaan. Je hebt alleen jezelf nodig, want alles zit in jou. Wat zijn jouw behoeften en wensen? Wat wil je écht? Heb jij daar aandacht voor? Het is namelijk moeilijk om er van een ander aandacht voor te vragen als jij er zelf geen aandacht aan geeft.

De sleutel om jouw “sloten” te openen, kan je zelf vinden
Ik wil je graag de hand reiken om daartoe te komen. Er zijn verschillende mogelijkheden:
-face to face
-via mail
-telefonisch
-of een combinatie hiervan.

In overleg kan een locatie worden uitgekozen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Langdurige contactperiodes zijn niet nodig. Al na één ontmoeting zal je merken dat je anders gaat kijken en ervaren.

Als het je wat lijkt, e-mail me, of bel me op. Je begrijpt dat ik de telefoon niet altijd kan opnemen. De e-mail is wat dat betreft elk moment van de dag ‘open’. Wil je met mij kennis maken en een nieuwe weg verkennen, neem dan contact met mij op 0646041592.

www.lichaamengeestinverbinding.nl

Hartelijke groet,
Wytske van Veenendaal

 

alles kan makkelijker

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *