Bee honest, laat je huid stralen!

Wil je je huid laten blijven stralen nu de dagen korter worden en de weersomstandigheden veranderen? Dan is een goede reiniging en verzorging van de huid van essentieel belang.

Bee honest cosmetics biedt een uitgebreid assortiment aan natuurlijke reinigingsproducten en verzorgingsproducten voor je gezicht.

Gedurende de dag wordt onze huid blootgesteld aan externe invloeden zoals milieu- en weersomstandigheden. Om je schoonheid te accentueren kan je make-up gebruiken, wat je huid helaas ook belast. Aan het eind van de dag zal je huid je dankbaar zijn voor een goede milde reiniging en een fijne nachtcrème die helpt bij het herstelproces van de huid.
‘s Nachts ontspant en herstelt de huid zich. Daarom is het gebruik van een goede nachtcrème belangrijk om je huid ook ‘s nachts te verzorgen. De huid produceert afvalstoffen die ’s morgens op zachte wijze verwijderd dienen te worden. Om de dag stralend door te komen, heeft je huid behoefte aan een beschermende dagcrème , afgestemd op jouw huidtype.
Wat je huidtype ook is, Bee honest cosmetics heeft een passende dag- en nachtcrème.

Reinig je gezicht twee maal per dag.., en gebruik een passende dag- en nachtcrème. Dan kom je de dag stralend door!

www.beehonestcosmetics.com


Gerelateerd

Al 40 jaar verslingerd aan de honing
Body oil met bijenwas

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *