Bee honest, natuurlijke cosmetica geïnspireerd door de bij

De bewustwording van producten en ingrediënten die je tot je neemt én op je huid smeert, stijgt. Honing is een natuurlijk en wonderbaarlijk product. Niet alleen lekker en gezond, maar het bevat ook verzorgende eigenschappen die goed voor je huid en haar zijn.

Bijen maken naast honing ook koninginnegelei, bijenwas en propolis én ze verzamelen stuifmeel. Allemaal ingrediënten die actieve stoffen bevatten. Imkerij de Traay gebruikt deze ingrediënten al jaren in haar verzorgingslijn: Bee honest cosmetics.

Lees ook: De keuringsdienst van de aarde: natuurcosmetica

(H)eerlijke voeding voor huid en haar

Bee honest cosmetics biedt een breed en gevarieerd assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Schuimende bad- en doucheproducten, verzorgende shampoos voor elk haartype, voedende bodyoliën, milde gezichtsreinigers en beschermende dag- en nachtcrèmes voor elk huidtype.

Alle producten dragen het BDIH keurmerk, een garantie voor gecertificeerde en gecontroleerde natuurlijke cosmetica! Dierproefvrij en zonder synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen en aardolieproducten.

Bee honest cosmetics: passie voor natuur en mensen

Met Bee honest cosmetics wil Imkerij de Traay haar passie voor de veelzijdigheid, frisheid en pracht van de natuur (bijen in het bijzonder) en schoonheid van mensen delen. Zij gelooft dat natuurlijke producten beter zijn voor jezelf en alles om je heen.

Bee honest cosmetics ondersteunt daarom diverse projecten die zich actief inzetten voor meer biodiversiteit. Met de aankoop van Bee honest-producten verzorg je dus niet alleen jezelf, maar help je ook mee aan de toekomst van de bijen en de natuur!

De producten van Bee honest cosmetics zijn verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en reformzaken,  o.a. bij Ekoplaza en Holland & Barrett.

Meer informatie vind je op www.beehonestcosmetics.com

Lees ook:

Laat je huid stralen met Bee Honest

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *