Belevingsworkshop ‘Ontdek de verborgen kracht van kleur’

belevingsworkshop

Another Day in Paradise brengt tweede thema-workshop

Voor iedereen die wil ontdekken wat kleur voor je kan doen en hoe je het kunt toepassen wordt op zondag 26 oktober en zondag 23 november de workshop ‘Ontdek de verborgen kracht van kleur’ georganiseerd in Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl. De workshops worden verzorgd door Another Day in Paradise, specialist op het gebied van kleuradvies & interieurstyling.

Tijdens de belevingsworkshop maken deelnemers een reis langs beelden, geuren en muziek en ontdekken zij hoe hun zintuigen worden verrast en geprikkeld. Deze authentieke gevoelens worden onder deskundige begeleiding van Agnes Zaal van Another Day in Paradise vertaald naar een persoonlijke collage die uitdrukt wat iemand wil, voelt en bedoelt.  Agnes: “De workshop is ontspannen, gezellig en leerzaam, want we gaan ook de diepte in. Na afloop zullen de deelnemers de wereld op een nieuwe manier ervaren en weten hoe ze meer uit kleur kunnen halen in het dagelijkse leven.” ‘Ontdek de verborgen kracht van kleur’ is de tweede thema-workshop van Another Day in Paradise. Hij wordt aangeboden naast de workshop ‘Kleur je interieur!’ die het bedrijf al geruime tijd organiseert.

workshop

Prijs en faciliteiten
Deelnemers maken gratis gebruik van de naastgelegen parkeergelegenheid, hebben vrije beschikking over koffie & thee en krijgen een biologische lunch aangeboden. Na afloop ontvangt elke deelnemer een goodiebag met naslagwerk, attentie en een kortingsbon voor professioneel kleur- en interieuradvies aan huis. De kosten van de workshop bedragen € 125,- per persoon. Wilt u iemand meenemen? Dan krijgt u allebei € 12,50 korting op de entreeprijs o.v.v. de actiecode: DBWOdvKvk638.

Another Day in Paradise
Agnes Zaal is de drijvende kracht achter Another Day in Paradise. Het bureau heeft ruime ervaring met kleur- en interieuradviezen voor bedrijfspanden, scholen en woningen. Daarnaast biedt het workshops aan voor particulieren en bedrijven (op aanvraag). Agnes is afgestudeerd aan Artemis, academie voor styling en vormgeving en is erkend kleuradviseur. Zij beschikt over een grondige kennis van de inrichtingskunst van feng shui en healing environments.

Wilt u uzelf aanmelden of heeft u behoefte aan meer informatie, bezoek dan de website
www.anotherdayinparadise.nl of bel Agnes op 072-5090375 / 06-14984821


Lees ook:
> Nog Meer kleur: kleurrijke dieren!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *