Bewust winkelen, zo gebeurd!

Bewustwinkelen.nl biedt u een ruime productkeuze, snelle service, veiligheid en gemak

Bewustwinkelen.nl heeft een assortiment dat bestaat uit ruim 50.000 drogisterij- en reformproducten. Denk aan glutenvrije, ecologische en biologische voedingsmiddelen of supplementen, zelfzorggeneesmiddelen, medische hulpmiddelen etc. U bestelt uw producten online om vervolgens uw bestelling af te halen èn te betalen bij uw eigen drogist, reformhuis of apotheek.

Zo loopt u als klant geen risico met online betalen en hoeft er niemand thuis te blijven om de bestelling aan te nemen. Daarnaast profiteert u van de kennis en kunde van de bij Bewustwinkelen.nl aangesloten afhaalpunten. Er is geen minimaal orderbedrag en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Daarnaast biedt Bewustwinkelen.nl een snelle service: wat u voor 18:00 uur bestelt, haalt u de volgende dag al af. Met ruim 300 afhaalpunten verspreid over heel Nederland is er altijd een afhaalpunt in de buurt.

web-illustratie-debeterewereld

Sterke combinatie
Het uitgebreide assortiment gecombineerd met de service, kennis- en kunde van de bij Bewustwinkelen.nl aangesloten winkels is wat deze bestelsite uniek maakt.

Verder verschijnen er elke maand wisselende aanbiedingen en is er iedere donderdag een speciale aanbieding tijdens de “Bewuste Donderdag” actie.

Kortom, Bewustwinkelen.nl biedt u een ruime productkeuze, snelle service, veiligheid en gemak. Ga naar www.bewustwinkelen.nl en ontdek de voordelen! Volg ons ook op Facebook en Twitter voor meer leuke aanbiedingen, tips en nieuws.

www.bewustwinkelen.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *