Mail & Win: 1 van de 4 verzorgingspakketten van Bewustwinkelen.nl

Natuurlijke lichaamsverzorging bij Bewustwinkelen.nl

Naast de shampoo en conditioner is er nu ook een natuurlijk douchegel en bodylotion. Het beste uit de natuur voor huid en haar. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten als planten, kruiden en bloemen.
BewustwinkelenDouchegel-001
De douchegel met groene thee extract is intens hydraterend en verfrissend. De plantaardige extracten reinigen de huid op milde wijze en voelt na gebruik soepel en zacht aan. Gebruik na de douchegel de beschermende, hydraterende en verzorgende bodylotion met natuurlijke rozengeur. De cocktail aan verzorgende ingrdiënten als jojoba-olie, macademia-olie, calendula-extract en shea butter maakt de huid weer voelbaar soepel en zacht. De lotion wordt snel door de huid opgenomen en plakt niet. Verder zijn de producten vrij van sulfaten, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Uiteraard zijn de producten dierproefvrij.

De producten zijn te bestellen via
www.bewustwinkelen.nl

Mail & Win:
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 4 verzorgingspakketten van Bewustwinkelen.nl.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *