Bewustwoording en spirituele ontplooiing


Bewustwording via intuïtieve ontwikkeling.

De SIO, School voor Intuïtieve Ontwikkeling, organiseert sinds 1988 de opleidingen ‘psycho-energetisch therapeut’ en ‘meditatietrainer’ en de workshop ‘verandering & groei’.
Haar uitgangspunt is: bewustwording met behulp van intuïtieve ontwikkelingstechnieken in samenhang met spirituele ontplooiing.

Intuïtieve ontwikkeling leert je te luisteren naar je eigen gevoel, jouw verbeelding als kracht te zien en te kunnen toepassen, het leert je om te gaan met teveel invloeden van je omgeving, energie van anderen en het brengt je terug naar de basis en eenvoud van jezelf.

Bewustwoording en spirituele ontplooiing

Opleiding ‘Psycho-energetisch therapeut’

Intuïtieve ontwikkeling als begeleidingsvorm is uitgewerkt in de driejarige deeltijdopleiding psycho-energetische therapie. Deze begeleidingsvorm is een veelzijdige complementaire aanvulling in de gezondheidszorg als psycho-sociale en energetische ondersteuning.
De studie richt zich op vakken als: visualisatietraining, ademtherapie, meditatie, energetische bewustwording, energetische healingoefeningen, toegepaste imaginatie en werken met sprookjes en dromen. Intuïtieve informatie wordt verkregen door middel van een aura en chakra reading, en gebruikt als instrument in het begeleidingsproces van cliënten. Counseling, gesprekstechniek en werken met tekeningen, is hierin een belangrijk verbindend instrument.

Toegepaste imaginatie

De toegepaste imaginatie (T.I.), maakt gebruik van het eigen voorstellingsvermogen van de cliënt en de verbinding ermee met het lichaamsgevoel. Adem en energieoefeningen ondersteunen dit helende proces. In het boek ‘De taal van symbolen’, dat vanaf 14 april verschijnt bij de SIO, wordt een algemeen overzicht gegeven over symboliek en haar toepassing.

Bewustwoording en spirituele ontplooiing

Opleiding ‘Meditatietrainer’

De opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Deze korte training van negen lesdagen leidt op tot het leren mediteren, verdiept zich in de achtergrond van meditatie en het zelfstandig uitdragen met eigen groepjes.

Workshop ‘Verandering & Groei’

De driedaagse workshop Verandering & Groei geeft inzicht in persoonlijke veranderings-processen, helpt veranderingen een plek te geven en geeft weer een diepere verbinding en vertrouwen met de eigen talenten als fundament voor groei.

Informatie en aanvraag studiegids: www.siomariamajoor.nl / info@siomariamajoor.nl – Tel. 0314-381084.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *