De duindoornbes opent droge ogen

duindoornbessen

We knipperen zo’n twintig keer per minuut, zonder er een seconde bij stil te staan. Elke keer verspreiden we ontsmettend traanvocht over onze ogen, zodat ze schoon en gezond blijven. Maar wat als je lang achter een computer zit, lensdragend bent of te weinig traanvocht aanmaakt op oudere leeftijd? Dan kunnen je ogen uitdrogen en zijn ze minder goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Olie uit de pitjes van duindoornbes en het pulp liggen aan de basis van Membrasin Eye Care, een natuurproduct dat helpt bij droge ogen.

membrasinverpakkingLeeftijd speelt dus ook een rol bij droge ogen. Bij het ouder worden loopt de productie van het traanvocht terug en ook de samenstelling verandert. Herkenbare klachten bij droge ogen zijn:ogen die prikken, branden, rood zijn, moe voelen en wazig zicht. Dan merk je pas hoe belangrijk traanvocht is. Het beschermt tegen uitdrogen en infecties, voedt het hoornvlies en houdt het glad.Naast traanvocht hebben we ook een goedwerkende Macula nodig om prettig te kunnen kijken. Dit is het middelpunt van het netvlies waar de kegeltjes zitten die ervoor zorgen dat je scherp ziet.Om optimaal te werken heeft de macula antioxidanten zoals Luteïne en Zeaxanthine nodig- en laten deze nou net voorkomen in Membrasin Eye Care!

Zuivere duindoornolie
Het oranje besje zit verder vol Omega-7, een vetzuur dat helpt de slijmvliezen en de ogen in goede conditie te houden. Ze werken samen met Vitamine A en E aan het behouden van de vochtbalans. Membrasin Eye Care bevat een gestandaardiseerde dosis zuivere duindoornolie, die helpt bij droge ogen en bijbehorende klachten. Deze natuurlijke hulp beschermt de ogen van binnenuit tegen invloeden van buitenaf.

Wetenschappelijke support
Het positieve effect van duindoornolie bij droge ogen wordt ondersteund door klinisch onderzoek. De werking bij droge ogen werd onderzocht in een gerandomiseerde dubbelblinde studie met 100 deelnemers die last hadden van droge ogen. Voor een periode van drie maanden kreeg de ene helft een dagelijkse dosis Omega-7, de andere helft kreeg een placebo. De resultaten lieten een duidelijk verschil zien tussen de twee groepen: de deelnemers die Omega-7 kregen toegediend hadden aanzienlijk minder last van droge ogen en de ogen waren minder rood. Dus ondersteun je ogen van binnenuit met duindoornbes: bomvol vitamines, antioxidanten en omega-7 vetzuren!

membrasinOver Membrasin
Membrasin is een natuurproduct uit Finland dat werkt op basis van een olie gewonnen uit de pulp en de pitten van de duindoornbes. Deze zijn rijk aan Omega-7, een vetzuur dat nauwelijks voorkomt in het plantenrijk. De olie bevat verder een hoge dosis natuurlijke antioxidanten en vitamines. Membrasin helpt bij droge ogen, een droge huid en droge slijmvliezen en is in vegetarische capsules en vloeibare vorm verkrijgbaar bij drogist, natuur- en gezondheidswinkels, apotheek en in diverse online shops in capsules. Een verpakking vegicapsules kost €21,95 voor 60 capsules. Membrasin bevat géén kunstmatige kleurstoffen, gist, suiker, gluten noch GMO en is geschikt voor vegetariërs.

Meer informatie: www.membrasin.nl/eyecare

Lees ook:
> Baby en kinds hair and bodywash van de Traay

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *