De multifunctionele, biologische wonderolie!

Heaven® Skincare S.O.S OIL.

Heaven® Skincare by Deborah Mitchell is een uitgebreide lijn van anti-aging huidverzorgingsproducten, allen op basis van biologische ingrediënten. Eén van de absolute bestsellers wereldwijd is de Heaven® S.O.S Oil. Deze unieke combinatie van 100% natuurlijke, botanische oliën en toegevoegde vitaminen heeft een ongekend krachtige anti-aging en herstellende werking. De multifunctioneel inzetbare wonderolie kan op tal van manieren worden toegepast ter verbetering van huid, het haar en zelfs de conditie van de nagels en nagelriemen!

Het uitgebreide assortiment van Heaven® bestaat onder meer uit cleansers, toners, hydraterende en anti-aging crèmes, maskers, body washes, shampoos & conditioners, body scrub, producten in de strijd tegen cellulite en verstevigende crèmes. Alle producten zijn ontwikkeld met de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft en zonder parabenen die kunnen leiden tot allergische reacties. Heaven® maakt ook geen gebruik van nanotechnologie en er wordt uiteraard in geen enkele fase van het ontwikkelproces getest op proefdieren.
Heaven SOS Oil
Heaven® Skincare, Hét beautygeheim van internationale celebrities en royalties
Meer dan 25 jaar geleden begon ontwikkelaar Deborah Mitchell haar carrière als schoonheidsspecialiste en startte met het creëren van haar eigen natuurlijke producten, om aan haar schoonheidsbehandelingen toe te voegen. Wat oorspronkelijk begon als een lokale schoonheidssalon in het midden van Engeland, is nu het inmiddels wereldwijd bekende succesmerk Heaven® Skincare. Door de jaren heen hebben Heaven›s bekroonde huidverzorgingsproducten een trouwe groep van beroemde fans voor zich weten te winnen. Grote liefhebbers van de producten en de behandelingen zijn o.a. Dannii Minogue, Emilia Fox, Michelle Pfeiffer, Victoria Beckham en Katie Price. Zelfs een aantal Engelse royalties zijn trouwe gebruikers, waaronder Kate Middleton en Camilla Parker Bowles.

Heaven® S.O.S Oil, ‘het vloeibare goud’ voor de huid
De formule van Heaven® S.O.S. Oil kan op zichzelf staand worden gebruikt, maar kan ook worden toegevoegd aan andere verzorgingsproducten om ze rijker, meer voedend en intensief herstelbevorderend te maken. Deze bijzondere olie bevat een synergetische mix van pure, botanische werkstoffen, aangevuld met de vitaminen A en B. De toegevoegde calendula olie staat bekend vanwege de intensief (huid)herstellende en direct kalmerende eigenschappen voor de huid. Niet voor niets wordt deze krachtige, 100% natuurlijk olie ook wel ‘het vloeibare goud’ voor de huid genoemd. Wortelolie, de krachtige anti-aging boost en direct kalmerend bij o.a. zonnebrand

Heaven® S.O.S. Oil bevat tevens wortelolie (bèta caroteenolie).
Deze natuurlijke olie werkt kalmerend bij onder meer een geïrriteerde of geprikkelde huid. Bètacaroteen olie is rijk aan vetzuren en is daardoor ook heel geschikt voor de rijpere huid, als krachtige anti-aging boost. Wortelolie bevordert tevens het natuurlijke herstelproces bij diverse huidaandoeningen en helpt littekenvorming voorkomen, alsmede zonnebrand verlichten.

www.heaveninholland.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *