Decubal, voor een herfst en winter zonder droge huid!


Decubal Nachtmasker en Decubal Douche & Bad Olie, voor een herfst en winter zónder droge huid!

Tijdens het najaar en de winter heeft de huid van zowel je gezicht als lichaam het vaak zwaar te verduren, door de inwerking van kou, gure wind, regen of sneeuw. Een lekker warm bad of verkwikkende douche staan dan garant voor een ontspannend verwenmoment. Niets is echter zo vervelend als een droge en trekkerige huid na douchen of baden. Decubal, de specialist op het gebied van producten voor de droge huid, biedt met het Nachtmasker en de Douche & Bad Olie twee rijk verzorgende, voedende en hydraterende producten die ervoor zorgen dat je volop van de herfst en winter kunt genieten… zonder droge huid!

Met het koude en gure najaar in het vooruitzicht heeft de huid een extra behoefte aan milde, kalmerende en intensief verzorgende producten. De producten van Decubal bevatten huideigen lipiden en natuurlijke oliën. Decubal helpt een natuurlijk tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid zelf lipiden aanmaakt. Zo wordt de huid ook van binnenuit optimaal verzorgd.


Decubal Nachtmasker, herstellende schoonheidsslaap voor je gezichtshuid (€ 9,99/50 ml)

Extra hulp bij het herstel van je gezichtshuid, is tijdens de maanden met gure weersomstandigheden geen overbodige luxe, als je de huid gezond, goed gehydrateerd, soepel en weerbaar wilt houden. De formule van het Decubal Nachtmasker bevat 6 % huideigen lipiden en werd speciaal ontwikkeld om de huid ’s nachts van een intensief herstellende schoonheidsslaap te voorzien! Een geavanceerd anti-aging ingrediënt op basis van peptiden vermindert fijne lijntjes en rimpels tijdens de nachtrust en gaat het ontstaan van nieuwe rimpels tegen. De huid wordt intensief gehydrateerd en vochtverlies wordt voorkomen dankzij de toevoeging van glycerine. Dit masker hoeft niet te worden afgespoeld. Verzachtende en voedende werkstoffen zoals sheabutter en jojoba- olie verzachten en versoepelen de huid, waardoor deze bij elk nieuw ontwaken stralend, fris en comfortabel aanvoelend aan elke nieuwe najaars- of winterdag kan beginnen!


Warm watergenot zonder droge huid met Decubal Douche & Bad Olie (€ 8,99/200ml)

Iedereen kent het weldadige effect van warm water, als je lichaam verkleumd en rillerig is vanwege de kou buiten! Een lekker warm bad of douche verrichten dan ware wonderen! De combinatie van warm water en een schuimend product kan de huid echter uitdrogen en daardoor extra gevoelig maken. Decubal Douche & Bad Olie is geschikt voor dagelijks gebruik tijdens douchen of baden. Deze rijke olie reinigt en verzorgt de huid optimaal zonder haar uit te drogen. De parfumvrije formule bevat jojoba- en kamille oliën voor een zijdezachte en gekalmeerde huid. Heb je liever een geparfumeerd product, dan is in de verpakking een apart sachet met natuurlijke grapefruitolie bijgevoegd. Dit kan eenvoudig worden gemengd met de neutrale formule van Decubal Douche & Bad Olie, voor een subtiele fruitgeur en een extra verkwikkende douche- en badbeleving tijdens de donkere dagen!

Decubal is…

– op basis van huideigen lipiden

– parfum- en parabenenvrij

– voor het hele gezin


Distributie & meer informatie:

De producten van Decubal worden op de Nederlandse markt gebracht door Actavis B.V. en deze worden verkocht bij drogisterijen en gezondheidswinkels, zoals DA, DIO, De Tuinen en apotheken.
Via Facebook is Decubal te volgen en te ‘liken’ via: http://www.facebook.com/DecubalNL
Decubal heeft tevens een eigen YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/DecubalNL
Voor meer informatie is er de website www.decubal.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *