Duurzamere baden en wastafels van Tortu

Voortreffelijk design en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

De jonge Nederlandse onderneming Tortu lanceert collectie exclusieve vrijstaande baden en wastafels met een prachtig design en van hoge kwaliteit, en dat voor een alleszins vriendelijke prijs.

Esthetiek is kenmerkend voor Tortu. De ontworpen baden en wastafels hebben een verfijnde vormgeving en zijn zeer solide. Bovendien worden de baden van Tortu geleverd met geïntegreerde overloop en met push up / push down badplug in de afwerking chroom. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in twee kwaliteitsmaterialen; Solid surface en Stone resin.
De diverse modellen vrijstaande baden en wastafels zijn verkrijgbaar in twee geavanceerde materialen; Solid surface, een matte afwerking, en Stone resin, een glanzende afwerking.

duurzame badkamer
duurzame badkamer

Solid surface
Solid surface is een technisch geavanceerd composietmateriaal, dat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen. Dit oogt zeer rijk en heeft hoge technische kenmerken. Zo is Solid surface hypoallergeen, niet toxisch en 100% recyclebaar. Het heeft een hoge dichtheid, is niet poreus en daardoor zeer hygiënisch. Door het duurzame materiaal behouden de baden en wastafels hun oorspronkelijke schoonheid. De schitterende matwitte afwerking geeft de producten een zijdezachte uitstraling en een fluwelen textuur die aangenaam is om aan te raken.

Stone resin
Stone resin is een ander materiaal dat wordt toegepast op de baden en wastafels van Tortu. Dit is een mengsel van hoofdzakelijk onverzadigde polyesterhars en het natuurlijke calciumcarbonaat. De Stone resin producten worden uitgevoerd in glanzend wit of zwart en afgewerkt met een gelcoating. Dit duurzame materiaal is zeer goed bestand tegen vuil, bacteriën en krasjes en daardoor ook zeer hygiënisch. Voor de kleuren maakt Tortu gebruik van hoogwaardige Europese kleurpigmenten om zo gegarandeerd de hoogste kleurvastheid te leveren.

duurzaam bad

WNF
Tortu heeft haar naam te danken aan een prachtig reptiel. De naam Tortu is afgeleid van het Franse woord tortue, ofwel schildpad. De duurzame baden en wastafels zijn net zo solide als het schild van deze prachtige diersoort. Daarom schenkt Tortu van elk verkocht product een percentage aan het WNF/WWF ter bescherming van de beschermde zeeschildpad.

www.tortu.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *