Een leven lang vitaal met Floww Health Technology

Innovatiemethode voor de duurzaamheid van de mens.

Draadloze data. Het fenomeen is niet meer weg te denken uit ons leven met steeds meer mobiele telefoons, laptops, babyfoons, tablets, navigatie- en computersystemen en immer krachtigere zendmasten. Deze microgolfzenders van gemanipuleerde elektromagnetische straling zijn overal. De straling is onzichtbaar, gaat overal doorheen en kun je niet ruiken of proeven. Planten, dieren en mensen hebben natuurlijke elektromagnetische velden nodig voor hun ontwikkeling. Zonder deze velden kunnen we niet gezond blijven. Iedere cel, ieder orgaan van ons lichaam produceert haar eigen zwak, maar meetbaar, elektromagnetisch veld voor de communicatie tussen cellen.

Al in 2002, inmiddels 10 jaar geleden, luidden artsen in Duitsland de noodklok met het Freiburger Appel. Wat ze beweerden was: “De volksgezondheid komt in het geding door de steeds heftiger wordende straling. Daar moet nú een einde aan komen. In gevaar zijn vooral zwangeren, kinderen, tieners, oudere en zieke mensen.”

Het duurt tot juni 2011 tot uiteindelijk de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) erkent dat "mobiel bellen mogelijk kankerverwekkend" is, nadat in mei 2011 de Raad van Europa (RvE) aan de nationale overheden het advies geeft mobiele telefoons en draadloos internet op scholen te verbieden.

Het bestrijden van de niet-natuurlijke straling is allang geen optie meer. Daarom maakt Floww Health Technology gebruik van deze aanwezige straling. Hoe sterker het elektromagnetisch veld, hoe krachtiger de Floww®producten werken. Floww®producten bevatten ‘passieve elektronica’ waardoor de technische levensduur bij normaal gebruik levenslang is.

Floww exposure

Floww International werkt met een netwerk van artsen en therapeuten die straling gerelateerde klachten herkennen. Floww laat wereldwijd onderzoek verrichten naar de effectiviteit van haar producten door het onafhankelijk onderzoeksbureau Soffos, dat gespecialiseerd is in effectmetingen van medische behandelmethoden. Soffos publiceerde in 2012 positieve resultaten waarbij de personen in de testgroep een significante verbetering aangaven van hun hoofdpijn, slaap-, concentratie- en geheugenproblemen, vermoeidheid en maag- en darmklachten na het in gebruik nemen van Floww®producten.

Ook het advies- en onderzoeksbureau Groeibalans is uitermate enthousiast over resultaten behaald met de agriFloww® op Buxus en Prunus. Dit zijn gewassen die voor Nederland economisch van groot belang zijn en kampen met ziekteproblemen. Zij rapporteerde niet alleen een opmerkelijke verbetering van de bodemkwaliteit, maar ook een sterk verhoogde mineraalopname. Het mag duidelijk zijn dat bij planten nooit sprake kan zijn van een placebo-effect.

Floww International heeft een 62ste plek veroverd in de MKB Innovatie Top 100 van 2012 en is genomineerd voor de Shell Live WIRE Award 2012.

Ervaar de producten vrijblijvend. Als u binnen 30 dagen Floww®producten terugstuurt, storten we het gehele aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, terug.

Voor meer (product)informatie: www.floww.com/nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *